<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 sportág, 3 meccs, 4.2-es odds

Korár, hoki, foci, lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere. Trükkös Fener-győzelemből és angol hazaiból is profitálnánk. Fogadjunk!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12225. Fenerbahce Ülker - Maccabi Tel-Aviv, 2, hendikep +13.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:45

Kétségtelen, hogy nagyságrendekkel jobban áll a Fener (17-9), ám túlságosan nem meggyőző az utóbbi hetekben. Nem is olyan régen otthon kapott ki Hanga Ádám Baskoniájától, előtte pedig az Efes és a Darüssafaka is legyőzte. Hazai környezetben azért megbízható (10-3 a mérlege az Euroligában), és minden bizonnyal kedd este is győz, ám tippünk szerint elmarad a kiütés. A megszokotthoz képest gyengébb Maccabinak nincs esélye, hogy bekerüljön a rájátszásba, a 9-17-es mérleg nem az igazi, idegenben pedig kifejezetten harmatos (3-10).

Viszont szoros meccseket játszik szinte mindenkivel: öt ponttal kapott ki az Efestől, tízzel verte a Milánót, 85-84-re a Baskoniát, miközben idegenben 12 egységet vert rá a CSZKA Moszkva, ötöt a Real Madrid. Tavaly novemberben, Izraelben 87-77-re diadalmaskodott a Maccabi. A Fener visszavágható, ám meglátásunk szerint nem adja olcsón a bőrét a vendégcsapat…

08485. Bern - Lugano, 1 (1.60) - svájci jégkorongbajnokság, rájátszás, 19:45

Immáron az elődöntőket játsszák a csapatok a svájci hokiligában, ahol a Zürich Lions gárdáját búcsúztató Lugano újabb komoly feladat előtt áll, hiszen az elsőként kiemelt Bern csapatán át vezet az út a döntőbe. A házigazda nem sokat szenvedett a 8. helyen rangsorolt Biel ellen a negyeddöntőben, 5 mérkőzés alatt továbblépett a párosításból. Az alapszakaszt 5 pont előnnyel nyerte a társaság, 160 lőtt gólja a 2. legjobb volt a mezőnyben, emellett pedig ők kapták a legkevesebb gólt (114). A Lugano erős középcsapat, remek hajrájának köszönhette 7. kiemelését, de az igazi meglepetést a Zürich ellen mutatta be a negyeddöntőben, ahol végül 6 meccs során jutott a legjobb négybe. A támadósor az első két meccsen ugyan 7 gólt lőtt, ám ezt követően négy felvonás alatt hozott ugyanennyit, elsősorban a védelemnek köszönhette a továbbjutást a társaság. A Bern azonban már nagy falat lesz nekik, az alapszakasz során 2-1-re és 5-0-ra véreztek el ebben a felállásban, és a decemberi kiütéses vereség remekül mutatta a két együttes közti reális különbséget. Sima hazai sikerrel kalkulálunk.

17430. York - Southport, 1 (1.65) - Angol Nemzeti Liga, 20:45

Az angol ötödik ligában kiesési rangadót rendeznek. A hazaiak 33 ponttal a 22. helyen állnak, a vendégek 31-gyel az utolsók. A York otthon 5-7-6-os statisztikát hozott össze. 2017-ben jobban megy valamennyivel az együttesnek, csak kétszer kapott ki, viszont három sikert könyvelhetett el, emellett sokat döntetlenezett.Az utolsó hazai fellépésén nyert. A Southport nehéz helyzetben van, a bennmaradástól nyolc pontra van, most 31-nél jár. Idegenben 3-3-13-as mérleggel rendelkezik, feltűnően sok gólt kapott a csapat, gólkülönbsége 14–42, Legutóbb január elején győzött, azóta kilenc bajnokin csak egyszer ikszelt, nyolc alkalommal kikapott. A York még reménykedhet, formája jobb, ma ez győzelmet érhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!