<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Kiválóan fizet ez a merész keddi húzás

A címvédő Salzburg hiába nyerte meg az első két meccsét, a harmadikat elbukta otthon. Azonnal javítania kell, különben egyenlít a Klagenfurt.
Osztrák jégkorongbajnokság, rájátszás
Klagenfurt - Salzburg
Kedd, 19:45 óra

A Klagenfurt az EBEL-alapszakasz 3. helyén végzett, a rájátszás első körében kisöpörték a Znojmót. Egyetlen kiemelkedő játékosuk van, Stefan Geier 7+2 pontos, míg ikertestvére, Manuel 2+3 pontos. Kapusuk, a cseh Duba 93,1%-a és 2,5-ös kapott gólátlaga közepes.

A Salzburg a 2. helyen került be a playoffba, ahol a negyeddöntőben 4-1-es összesítéssel ejtették ki a Grazot. Két játékosuk hozza az eddigi 8 meccsen a pont per meccs átlagot, Raffl 5+3, Duncan 3+5 pontos. A kapuban az osztrák válogatott Starkbaum 95%-kal és 1,5-ös kapott gólátlaggal kiválóan teljesít.

15347. Klagenfurt - Salzburg, meccsgyőztes 2 (1.90) - Tippmix

Az elődöntő első két meccsét egyaránt 4-1-re nyerte a Salzburg, vasárnap viszont váratlanul kikaptak otthon. Itt a lehetőség a javításra, hogy pénteken otthon döntőbe juthassanak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!