<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? El Clásico mellé fix cseh hazai

Könnyed, de legalábbis fölényes Liberec-diadalt várunk szerdán, aztán irány Madrid, ahol az ősi rivális vendégeskedik. Meglepő tippünk van az El Clásicóra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

29780. Liberec - Plzen, (0-1) 1 (1.80) - cseh jégkorongbajnokság, rájátszás, 18:00

A negyedik mérkőzésnek futnak neki a felek ebben a párosításban, a Liberec jelenleg 3-1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban. Nem kérdés, hogy az alapszakaszt 5 pont előnnyel, 103 ponttal megnyerő Liberec a bajnoki cím egyik legfőbb esélyese. Elképesztően masszív védekezésének köszönheti remek eredményeit: csak 102 gólt kapott az 52 meccses alapszakasz során, míg az ebben a tekintetben 2. helyet megszerző Sparta 117-et. A Plzen a 9. helyen zárt, így extra kört kellett futnia a negyeddöntőért a Vítkovice ellen, ráadásul 5 meccsig ment el az a párharc, tehát ennyivel több mérkőzést játszottak a vendégek eddig. A párharc első két meccsén gyakorlatilag esélye sem volt a Plzen csapatának: 3-1-re, majd 4-2-re nyert a Liberec. A harmadik meccsen aztán lazított az esélyes, melynek 6-3-as Plzen-siker lett a vége, legutóbb azonban helyreállt a rend, és jött egy újabb magabiztos Liberec győzelem (4-0). Látszik az eddigi meccseken is, hogy a Liberec pihentebb és sokkal jobb erőkből áll, szerda este pedig lezárhatja a párharcot egy magabiztos sikerrel, amelyre szüksége is lesz, hiszen az elődöntőben rá váró Brno már így is frissebb lesz náluk.

28897. Real Madrid – Barcelona, 2, hendikep +7.5 pont (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Tavaly novemberben, Barcelonában 10-63-ra győzött a Real, ennek tükrében talán őrültségnek tűnhet a katalánokat favorizálni. Pedig – szerintünk - nem az. Tíz nappal ezelőtt ugyanis már Madridban csaptak össze, és a házigazda egylabdás meccsen tudott nyerni (76-75) a spanyol bajnokságban. Ráadásul azóta két összecsapást is elbuktak Rudy Fernandezék: előbb a Pana otthonában az Euroligában (88-82), majd az Obradoiro csarnokában a spanyol ligában (90-83). Mindazonáltal a Realnak szüksége van a győzelemre az alapszakasz-elsőség kiharcolásához, és könnyen lehet, hogy meg is szerzi – ugyanakkor szoros csatát várunk.

A Barcelona lemarad az Euroliga rájátszásáról, ám az El Clásicót soha, de soha nem veheti félvállról. Így hiába teljesít szédítően jól a Real otthon, hiába gyenge a Barca idegenben, Pablo Laso együttese nem számíthat könnyű ütközetre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!