<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ez a meccs lehet a szerdai nap tutija

A cseh válogatott a Litvánia elleni meccsel készül a San Marino elleni vb-selejtezőre, és szerintünk sikerrel teszik mindezt a házigazdák.
Válogatott mérkőzés
Csehország - Litvánia
Szerda, 18:00 óra

Karel Jarolim szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben, ugyanis a vébé-selejtezőkön eddig gyengélkedik alakulata. Négy mérkőzést követően 5 egységgel csak a 4. helyen áll a C-csoportban, Németország, Észak-Írország, és Azerbajdzsán is megelőzi Skodáékat. Rontja az összképet, hogy háromszor is hazai környezetben szerepelhetett a válogatott, de csak a norvégokat sikerült legyőzniük, az északírekkel és az azeriekkel csak remizni tudtak Dockalék. A következő játéknapon San Marinóba utaznak a piros-kék-fehérek, ezen a mérkőzésen azért borítékolható a három pont. A Samp támadója, Schick megsérült a Juventus elleni bajnokin, ő így nem lehet ott a mérkőzésen. A gólerős támadó remek szezont fut Genoában, így az ő elvesztése érzékeny veszteség.

A litvánok eddig önmagukhoz képest nem teljesítenek rosszul a csoportjukban, a skótokkal és a szlovénokkal leikszeltek, verték Máltát, viszont Szlovákiában beleszaladtak a késbe (4-0). Edgaras Jankauskas legénységére vasárnap egy angol túra vár - vélhetően nem nüvelik pontjaik számát Valskisék... A keretben ezúttal is szép számmal lesznek légiósok, no de nem elitcsapatokból. A 4-4-1-1-es alapfelállás nem változik, zárt játékrendszert alkalmaznak majd a litvánok. Egy szélső és egy balhátvéd sérülés miatt kihagyja a barátságos meccset és a selejtezőt is.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0284901Csehország és kevesebb, mint 4.5 gól1.55

A csehek - noha botlottak mostanság néhányszor - esélyesként várhatják a felkészülési mérkőzést. Bizalmat szavazunk a házigazdának, de nem gondoljuk, hogy kivégzésbe torkollna a dolog. Az 1-es mellé a -4.5-ös opciót javasoljuk megjátszani.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!