<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ha gólokra fogadnál, ezt a tippet válaszd!

A Millwall pazar formával menetel az osztályozós helyek felé, azonban az otthon hagyományosan erős Rochdale ellen nehéz bajnoki vár rá kedd este.
Angol harmadosztály
Rochdale - Millwall
Kedd, 20:45 óra

A Rochdale a 10. pozíciót foglalja el 53 egységgel, a play offos helytől 7 egység a lemaradása a gárdának. Otthonában erős, mérlege 11-4-3, ehhez 38-20-as gólkülönbség párosul - ennél több gólt egy alakulat sem szerzett saját létesítményében. Egy hosszú, többhetes gyenge szériára tett pontot a hétvégén a Gillingham 4-1-es legyőzésével. Az over/under statisztikája 22/14. Keith Hill menedzser egy eltiltott támadójára ne számíthat.

A Millwall jobban áll mai riválisánál, a kék-fehérek 59 ponttal a 7. helyen tanyáznak. Az első hatba kellene beférkőzniük Neil Harris fiainak, és elnézve a társulat formáját, erre minden esélye megvan. Cooperék bajnokin december közepén kaptak ki legutóbb! Idegenben 5-5-6-os, átlagos mutatót hoztak össze Morisonék, 22-28-as gólkülönbséggel. A keretben egy kapus sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22011VTöbb, mint 2.5 gól1.75

Motivált alakulatok feszülnek egymásnak ma este. A Rochdale az idén igazán "gólos" csapat lett, azaz bátran felvállalják a nyílt játékot a hazaiak. A Millwall ebben partner lesz, és csakúgy, mint az ősszel, ezúttal is megzördülhet mindkét háló, és lesz három találat - akkor idegenben 3-2-re nyert a Rochdale...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!