<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Két tutinak tűnő tipp egy vb-selejtezőre

A házigazda győzelmi kényszerben lép pályára, Baccáék el is bírják az esélyesség terhét: alaposan elverhetik az idegenben gyámoltalan bolíviaiakat.
Vb-selejtező, Dél-Amerika
Kolumbia - Bolívia
Csütörtök, 21:30 óra

Dél-Amerikában is javában zajlanak a vébé-selejtezők, és mai hőseink közül egyik sem áll egyelőre továbbjutásra. Utóbbinál ez nem számít meglepetésnek - nem úgy Kolumbiánál. José Néstor Pékerman szövetségi kapitány alakulata ugyanis mindössze a 6. a csoportban, 12 fellépésen 16 egységig jutott, 5-3-4-es összmérlegéből 3-2-1-es sort hozott össze hazai környezetben. Cuadradóék az utolsó három tétmeccsükön nem tudtak nyerni, igaz, rangadókat vívtak: ikszeltek az urukkal és Chilével, kikaptak Murillóék nagyon simán Argentínában. A helyzetük nem reménytelen, hiszen a 3. Ecuador csak két egységgel gyűjtött többet náluk. A nagy ellenfelek közül már csak Brazíliával találkoznak otthon, tehát a hátralévő hat selejtezőn kell bebiztosítaniuk a továbbjutást. Falcao nem áll rendelkezésre, ott lesz viszont a keretben a remek formában futballozó Sampos Muriel. A gárda tele van minőségi, európai topcsapatokban futballozó játékosokkal.

Bolívia 12 meccsen 7 pontot gyűjtött, idegenben pedig mind a hat csatáját elbukták a zöld-fehérek. Decemberben Mauricio Soriát nevezték ki szövetségi kapitánynak, ám ez aligha hoz majd grandiózus változást Arcéék teljesítményében. Dukék gólkülönbsége vendégségben 1-19, 2015 novemberében lőtt legutóbb tétmeccsen nem Bolíviában gólt a válogatott. Az utolsó tétmérkőzésén győzelmet ünnepelhettek Morénóék. A keretben egy-két távol-keleti légiós mellett hazai focisták szerepelnek, többségében a The Strongestre épül a csapat. Wálter Flores visszavonult, Valverde pedig eltiltott lesz.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15615HHendikep 0:1 Kolumbia1.45
1627704Kolumbia és több, mint 2.5 gól1.50

Kolumbiának létfontosságú a győzelem, és a sokkal erősebb hazaiak ma hozzák a kötelezőt. Hendis H-t és H és +2.5-ös opciókat javasolunk fogadásra!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!