<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Erre fogadj Neymarék selejtező mérkőzésén

A listavezetőnek egy pont is elegendő lenne a mai meccsen - és tán a hazaiak sem lennének egy iksszel elégedetlenek...
Vb-selejtező, Dél-Amerika
Uruguay - Brazília
Péntek, 00:00 óra

A 2. fogadja az elsőt a dél-amerikai csoportkörben. Óscar Tabárez legénysége 23 egységet zsebelt be eddig, eddig mind a hat hazai ütközetét megnyerte, gólkülönbsége pedig 16-1! Az elmúlt év utolsó mérkőzését elveszítették Cavaniék, Chilében maradtak alul 3-1- arányban. A halványkék-feketéknek megvan minden esélyük a továbbjutásra, és a keretük is erre hivatott. Ezúttal két alapember biztosan kimarad a csapatból, a kapus Muslera, valamint a Braca sztárja, Suarez tölti eltiltását. A brigád természetesen ettől függetlenül erős, Godinéknak minden esélyük megvan a pontszerzésre.

A brazilok 27 ponttal magabiztosan állnak a tízcsapatos csoport élén, Tite mesternem nem kell aggódnia a továbbjutás miatt. 8-3-1-es mérlegük erős, idegenben pedig 3-2-1-es mutatóval rendelkeznek Mirandáék. Egyetlen vereségüket még 2015-ben a nyitónapon szenvedték el Chilében. Remek szériában vannak Neymárék, hat selejtezőt nyertek meg sorozatban. A keret elképesztően erős, így Gabriel Jesus és Douglas Costa pótlása sem okoz különösebb fejtörést a szakmai stábnak. A 4-3-3-as hadrend jól passzol az állományhoz. A támadósor bárki ellen képes lehet betalálni, eddig csak Chilében maradtak impotensek Firminóék.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

18654HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.70

Az iksz tűnik a legvalószínűbb eredménynek, az egy-egy pont mindkét fél számára megfelelő lehet. A gólváltás ugyancsak benne van a pakliban, és tán kevésbé rizikós választás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!