<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Spanyol henger, liechtensteini gólok

2.05 és még egyszer 2.05. A világbajnoki selejtező G-csoportjára fókuszálunk, melyben a spanyolok kemény ellenfelet kapnak, miközben összecsap a pont nélkül álló két válogatott is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25874. Spanyolország – Izrael, 1 és 3.5 gól felett (2.05) – vb-selejtező, 20:45

A jelek szerint a G-csoportban három együttes számolhat komolyabban a továbbjutással, a spanyol, az olasz és az izraeli. Az előbbi kettőnek tíz-tíz, az utóbbinak kilenc pontja van, miután az olaszok elleni zakó óta háromszor győzött Izrael. Három találat mind a négy meccsén született, az elsőn négynél álltak meg. Spanyolország eddig elsöprő volt hazai környezetben: 8-0 Liechtenstein, 4-0 Macedónia ellen.

Julen Lopetegui kapitány két meglepőt húzott a kerethirdetéskor, meghívta Illaramendit (Real Sociedad) és Deulofeut (Milan). A legutóbbi, novemberi keret óta ezúttal olyan nevek maradtak ki, mint Bartra, Ínigo Martínez, Escudero, Sergi Roberto, Juan Mata, Lucas Vázquez, Callejón, Nolito és Aduriz, de visszatért a válogatottba az akkor sérülés miatt távol maradó Sergio Ramos, Andrés Iniesta, Gerard Piqué és Pedro. Izrael tavaly több 3-1-es vereséget is szenvedett, nem elképzelhetetlen, hogy pénteken is betalál. A spanyol győzelmet aligha fenyegeti veszély, és mi azt mondjuk, a szenzációs futballistákat (Costa, Morata, Isco, Silva, Ramos, Aspas, Thiago, Carvajal, Pedro) felsorakoztató házigazda ezúttal is gólgazdag meccsen zsebeli be a pontokat.

26074. Liechtenstein - Macedónia, mindkét csapat szerez gólt (2.05) - vb-selejtező, 20:45

A G-csoportban a két pont nélküli csapat találkozik péntek este. A hazaiaknak 1-16, a vendégeknek 4–15 a gólkülönbségük. Liechtenstein a két topcsapattól, a spanyoloktól és az olaszoktól nagyon simán kikapott (0–8, 0–4), viszont Izraellel és Albániában partiban volt (1–2, 0–2). Most hazai pályán bizonyíthatnak a piros-kékek, hogy nemcsak ráijeszteni tud ellenfelére az együttes, nem akár pontot is szerezni.

Macedónia csak a spanyol nemzeti csapattól kapott ki csúnyán (0–4), a többi riválisát megszorongatta - mindhárom selejtezőt egy góllal veszítette el. A keretük erősebb a hazaiakénál, de a kapott 11 gól azért árulkodó adat. A vendégek minden bizonnyal nyernek, de a gólváltás ezúttal jobban fizet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!