<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: török, izlandi siker, magyar zakó

Trükkös húzással jövünk a török-finn vb-selejtezőre, és nálunk Izland is nyerő. A magyar fiatalok viszont...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

35193. U19Ausztria - U19Magyarország, 1 (1.40) - U19-es Eb-selejtező, 11:00

U19-es válogatottunk Csehországban igyekszik kiharcolni a továbbjutást az osztrák-cseh-skót négyesből, péntek délelőtt pedig újabb kemény feladat vár a fiatalokra. Csapatunk az első körben a házigazda csehekkel találkozott, akik már a félidőben 2-0-ra vezettek kihasználva a magyar válogatott hibáit. A 2. játékrészben aztán csak a szépítés jött össze, a pontszerzés már nem. Michael Boris csapata is győzelmi kényszerben játszik, ám az ellenfél az az osztrák válogatott lesz, amely lefocizta a skótok szerdán, és végül 3-0-ra nyert. Nem árt tudni, hogy az osztrák gárda veretlenül jutott tovább az előző körből: Azerbajdzsánt 4-1-re, Litvániát 3-2-re, míg a bosnyákokat 3-1-re verték. Látszik tehát, hogy védelmük nem sebezhetetlen, ugyanakkor elképesztően gyorsak és gólerősek támadásban. Sajnos nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy az osztrákok ellen életben tartsuk továbbjutási reményeinket, jönni fog a papírforma péntek délelőtt Zlinben.

25815. Törökország - Finnország, 1 és 4.5 gól alatt (1.55) - vb-selejtező, 18:00

Antalyában csap össze egymással az I-csoport 4. és 5. helyezettje, 4 kör után a törököknek 5, míg a finneknek 1 pontjuk van. Nincs könnyű helyzetben a török válogatott, hiszen Horvátország és Ukrajna mellett Izland sem egyszerű ellenfél a csoportban, ráadásul mindhárman meg is előzik jelenleg a félholdasokat. A horvátok elleni idegenbeli 1-1-gyel kezdett a gárda, ami jó eredménynek is mondható, de Ukrajna ellen fájó lehet még a végén a hazai 2-2, nem is beszélve az izlandi túrán elszenvedett 2-0-ás vereségről... Koszovó persze nem okozott gondot (2-0), de azt nem mondhatjuk, hogy meggyőző játékot mutatott a társaság, ennél többre lesz szükség a folytatásban. Most jönnek azok a finnek, akiket mi jól ismerhetünk. A vendégeknek csupán egy Koszovó elleni 1-1-es döntetlen meccsről van pontjuk.

Izlandon hiába lőttek 2 gólt, végül kikaptak, a horvátok és az ukránok pedig 1-0-ra verték őket. Kétségtelen, hogy Fatih Terim elképesztő módon tudja tüzelni a csapatát, ráadásul nem is dolgozik rossz kerettel, ennek ellenére a játék valahogy nem áll össze. Habár Calhanoglu kiváló alapember lehetne, a szezon jelentős részét kihagyta a Bundesligában eddig, ami jó eséllyel nem válik majd előnyére a válogatottban sem, de ott van a keretben még többek közt a Barcás Turan. A finnek kerete most sem túl erős, és ez az eredményeiken, valamint a mutatott játékukon is meglátszik. Nem várunk gólzáport, az északiak remekül védekeztek Horvátország és Ukrajna ellen is, vélhetően ezúttal is elsősorban a bekkelésre, valamint a kontrákra építenek majd. Szoros meccsen török győzelmet várunk.

26774. Koszovó - Izland, 2 és 1.5 gól felett (1.45) - vb-selejtező, 20:45

Koszovó először szerepel nemzetközi selejtezőn, és a rajt jól sikerült: 1–1-re végzett Finnországban, utána viszont háromszor kapott ki az együttes, a horvát-ukrán-török trió könnyed sikert aratott ellene, és ezeken a találkozókon még gólt sem lőttek a koszovóiak. Izland a harmadik 7 ponttal, otthon száz százalékos (Törökország, Finnország), idegenben viszont döntetleneztek Ukrajnában, legutóbb pedig kikaptak Horvátországban (2–0). Az idén két felkészülési meccsel készültek az északiak a selejtezőre, de ezeken nem ment a játék: Mexikótól és Chilétől is kikaptak 1–0-ra. A rutintalan hazaik ellen az izlandiak sikert aratnak, és lesz legalább két gól a meccsen.

 
 
  • 13baboca2017március25.07:48ÚjVálasz
    Idézet: inter
    Higgadtan kell kezelni a vereséget,mert ez a sportfogadással jár...
    Kicsit gondold át azt,hogy miért gyözött meg?!
    ...

    Na jó, az is igaz, hogy elég esélytelen volt a magyar győzelem :)
    Azért örülök ám, hogy mi nyertünk, félreértés ne essék...
    Párszor már csináltam úgy, hogy megnéztem, milyen meccseket ajánlanak, aztán kicsit átformáltam a tippet és több eséllyel jön be, mint az, amit ajánlanak...

     
  • 12inter2017március24.22:41ÚjVálasz
    Idézet: baboca
    Sziasztok.
    Ez volt az utolsó eset, hogy hallgattam rátok! Nő létemre jobban tudok tippelni, mint ti! Mindig amikor "meggyőztök", elbukom az egészet.
    A statisztika szerint Ausztria - Mo. kb.
    ...

    Higgadtan kell kezelni a vereséget,mert ez a sportfogadással jár...
    Kicsit gondold át azt,hogy miért gyözött meg?!

     
  • 11potrien112017március24.21:44ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Nem tudom, engem az érdekel a legkevésbé pl. hogy milyen kép van felirat szerepel a panelen. Jövök, kapok 1-2 infót és megyek tovább, ennyi.
    ...

    Koncepció kérdése ez. De ahhoz nekem sok közöm nincsen.
    Mindegy tul messzire mentem.
    Sok nyerőt!

     
  • 10eglerandrew2017március24.21:31ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Te fikázol másokat és még te vagy megsértődve? Vicces vagy... Milyen válaszokról beszélsz? Elmondanám, hogy én pl.
    ...

    Nem tudom, engem az érdekel a legkevésbé pl. hogy milyen kép van felirat szerepel a panelen. Jövök, kapok 1-2 infót és megyek tovább, ennyi. Csak azt mondom, hogy a sok birka ne azt várja, hogy valakik tök ingyen a szájukba rágják amivel milliókat kereshetnek. És azt te is tudod, hogy a látogatók többsége márpedig ilyen... Nekem csak ezzel van a bajom, hogy "szarok vagytok, ez se jön be, az se jött be". Én pl. már azért is hálás vagyok, ha mondjuk a CBS valamelyik embere leír 2 sort egy meccsről, hogy mi a véleménye. De sajnos nem ez a trend mostanság, sokkal inkább a fikázás.

     
  • 9potrien112017március24.21:10ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Te fikázol másokat és még te vagy megsértődve? Vicces vagy... Milyen válaszokról beszélsz? Elmondanám, hogy én pl.
    ...

    Nem vagyok megsértődve,ne viccelj már.
    Egy csöppnyi színvonal emelkedés ráférne az oldalra,ennyi az egész.
    Nem birka,meg ezek,csak kicsivel több utánjárás kellene a szép dizájn mőgé,erre gondolok. Vannak a sablon kattintós panel fogalmazások,azokat is célszerű lenne néha egy picit feldobni,annyi,hogy ne ugyanaz legyen kiírva minden másnap.
    Ennyi.

     
  • 8eglerandrew2017március24.21:00ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Nincs mit mondanom,és nem személyeskedem,ellentétben veled,ami téged minősít.
    ...

    Te fikázol másokat és még te vagy megsértődve? Vicces vagy... Milyen válaszokról beszélsz? Elmondanám, hogy én pl. mikor egy tippet megrakok, kb 20-30 forrást nézek át, ahonnan CSAK az infókat gyűjtöm. Nem a tippek érdekelnek, hanem az infók, ami alapján én választok tippet. Nem pedig elvárom, mint a sok birka, hogy a számba adják a tippet. És képzeld, még ha atombiztos tippet is olvasok valahol, ami aztán nem jön be, soha egyetlen helyre sem írtam, hogy "mekkora szarok vagytok, milyen színvonal alatti oldal ez". Elolvastam amit írtak, azt is beletettem a mérlegbe, és kész. Szerintem ez az oldal nem azért van, hogy 100%-ban nyereséges tippeket adjon, sokkal inkább azért, hogy infókat és ötleteket adjon, arra pedig tökéletes. Ennyi!

     
  • 7potrien112017március24.20:53ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Ugyanmár, mesélj még :)))) Eddig kb. 5 tippet írtál be ide az oldalra, amelyből 1 nyert. Legutóbb a Dortmund gólváltás is adta magát, ugye? Ha profi lennél, nem itt osztanád az észt ember.
    ...

    Nincs mit mondanom,és nem személyeskedem,ellentétben veled,ami téged minősít.
    Belépsz itt oldal közeli emberként,a nullás teljesítményt-ami a kereskedelmi részre fókuszál-megpróbálod meglehetősen egyszerű személyeskedéssel ellensúlyozni, a válaszok nélkül?
    Hagyjál már békén.

     
  • 6eglerandrew2017március24.20:47ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Nézd,nem szeretnék veled vitatkozni. Én,mint profi fogadó,tisztában vagyok természetesen mindennel, mindent áttanulmányozok,az egész világon,többek között ezt az oldalt is,minden egyes nap.
    ...

    Ugyanmár, mesélj még :)))) Eddig kb. 5 tippet írtál be ide az oldalra, amelyből 1 nyert. Legutóbb a Dortmund gólváltás is adta magát, ugye? Ha profi lennél, nem itt osztanád az észt ember. Én legalább bevallom, hogy nem vagyok profi, viszont havonta nyereséges, még úgy is hogy behúzok olyanokat mint pl. ma az U19 osztrákok. Ne szállj el magadtól, fingod sincs a profizmusról! ;)

     
  • 5potrien112017március24.20:20ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Szerintem neked elképzelésed sincs, mennyi munka lehet egy ilyen oldal szerkesztése mögött.
    ...

    Nézd,nem szeretnék veled vitatkozni. Én,mint profi fogadó,tisztában vagyok természetesen mindennel, mindent áttanulmányozok,az egész világon,többek között ezt az oldalt is,minden egyes nap.Aztán vagy teszek valamit,vagy nem.
    Most ne is menjünk bele a kereskedelmi részébe ennek,én látom a tippekből,hogy átgondolt-e vagy két klikkes statos butaság.
    De hidd el,ha személyeskedsz,még azt is tudom,kb. mennyit hoz egy ilyen oldal.
    A minőség az,ami brutál hiányzik,az nem fogadás,hogy a gólerős favoritot beírja valaki 1,5 over-és nyer, a kevésbé gólerős favoritot meg 4,5 under és nyer.
    ROI mikor volt kitéve? Persze ez költői.
    És én vagyok a hülye,jól van már.

     
  • 4eglerandrew2017március24.20:10ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Sajnos nagyon gyenge lett a színvonal,valószínűleg megunták a szerkesztők,pedig 2015-ben,illetve tavaly decemberben előfordult néhány jól átgondolt,fantáziadús tipp itt.
    ...

    Szerintem neked elképzelésed sincs, mennyi munka lehet egy ilyen oldal szerkesztése mögött. Te gyakorlatilag nap mint nap panaszkodni jársz ide, hogy milyen fos ötletek vannak, pedig ha neked jobbak lennének gondolom már indítottál volna saját oldalt vagy face csoportot. A mai magyar U19-es meccs pedig: igen, papírforma, de 10-ből 8-szor garantálom, hogy kikapnak a magyar pávák az egyébként sokkal jobb osztrákoktól, és aki látta az osztrákok előző meccseit az ez pontosan tudja. Én is raktam, buktam is vele, de nem az oldal szerkesztőit hibáztatom, hanem a retkes osztrákokat, akik képesek voltak 10 ember ellen is gólt kapni. Erről ennyit...

    Nincsenek fantáziadús ötletek? Szerintem vannak, néhány hete pl. volt egy Burnley meccs amit X és 3.5 underre írtak, meg is lőttem, 4 feletti oddson, szerintem zseniális volt. Szerinted mik a fantáziadús ötletek?

    Ne haragudj, de te szerintem egy tipikus magyar fotelkárogó vagy, akinek semmi sem jó, még az sem ha az arcába tolják a statokat és mondjuk hiányzókat, ami alapján dönteni tud. Szerinted mire lenne szükség? Vegyenek infókat hogy ki melyik meccset csalja el? Nem értelek...

     
  • 3potrien112017március24.16:17ÚjVálasz
    Idézet: baboca
    És még annyit, hogy 8 eredményből 6 bukott elég gáz statisztika!!!
    ...

    Sajnos nagyon gyenge lett a színvonal,valószínűleg megunták a szerkesztők,pedig 2015-ben,illetve tavaly decemberben előfordult néhány jól átgondolt,fantáziadús tipp itt.
    Én megnézem minden nap,papirforma,és két kattintás a flashcoreén,
    mellé ugyanaz a szövegsablon.
    Látszik,mennyire nincs munka a tippekben,sajnálom,de így van.

     
  • 2baboca2017március24.12:49ÚjVálasz

    És még annyit, hogy 8 eredményből 6 bukott elég gáz statisztika!!!

     
  • 1baboca2017március24.12:47ÚjVálasz

    Sziasztok.
    Ez volt az utolsó eset, hogy hallgattam rátok! Nő létemre jobban tudok tippelni, mint ti! Mindig amikor "meggyőztök", elbukom az egészet.
    A statisztika szerint Ausztria - Mo. kb. 3-5 gól között alakít. És arra is akartam először, hogy 2,5-nél több gól! Erre elolvasom a cikket és meggyőztetek..

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!