<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Nálunk ez a nyerő húzás az olaszok vb-selejtezőjére

A G-csoportban a taljánoknak muszáj tartaniuk a lépést a spanyolokkal, így péntek este kötelező győzelem vár rájuk Albánia ellen.
Vb-selejtező
Olaszország - Albánia
Péntek, 20:45 óra

A hatosban a hispánoknak és az olaszoknak 10-10, Izraelnek 9, Albániának 6, Macedóniának és Liechtensteinnek pedig 0 pontja van. Gian Piero Ventura kapitány együttese három siker könyvelhetett el, emellett otthon remizett az ibériaiakkal. A tavalyi esztendőt egy németekkel játszott iksszel zárták. A rutinos szakember a következő keretet hirdette meg a soron következő két meccsre:

Kapusok: Buffon, Donnarumma, Meret
Védők: Astori, Barzagli, Bonucci, Darmian, D’Ambrosio, De Sciglio, Romagnoli, Rugani, Spinazzola, Zappacosta
Középpályások: Candreva, De Rossi, Gagliardini, Parolo, Verratti
Támadók: Belotti, Bernardeschi, Éder, Gabbiadini, Immobile, Insigne, Sansone.

Az azurrik természetesen sikerre éhesen várják a kilencven percet, a sérült Chiellinit tudják pótolni, elől pedig valósággal a bőség zavara nehezíti a kapitány dolgát.

Az albánok az Eb-szereplés után remekül kezdték a sorozatot, de aztán kétszer is kikaptak: előbb a spanyoloktól, majd Izraeltől, utóbbitól ráadásul hazai pályán. Giovanni De Biasi vezetőedző alakulata ráadásul két alapemberét elveszítette: egy belső bekk és az elsőszámú kapus is piros lapos eltiltását tölti majd. A keretben ettől függetlenül maradt potenciál, légiósaik sem rossz ligákban edződnek.

26146. Olaszország - Albánia, (0-1) 1 (1.70) - Tippmix

A két alakulat között azért nagy minőségi különbség van, és ezt az olaszok ma be is bizonyítják a pályán. Érzésünk szerint Immobiléék kétgólos sikerrel zárják a meccset. Tippünk így hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!