<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Nincs mese, a házigazdának fel kell pörögnie

Az osztrákok beragadtak a rajtnál, péntek este viszont javíthatnak pozíciójukon a csoport leggyengébb láncszeme ellen.
Vb-selejtező
Ausztria - Moldova
Péntek, 20:45 óra

A D csoportban így áll a helyzet 4 fordulót követően: 1. Írország (10), 2. Szerbia (8), 3. Wales (6), 4. Ausztria (4), 5. Grúzia (2), 6. Moldova (1).

Az osztrákok az Eb leszerepeltek, és bizony azóta sem tudjak visszatalálni a helyes útra. A sógorok eddig csak Grúziát verték, remiztek Walesszel, kikaptak otthon az írektől és idegenben a szerbeknél. Nagyot kellene hajrázniuk Marcel Koller kapitány együttesének még a második hely megszerzéséhez is. Pedig a keret erős, topligákban edződik a játékosok jó része. Kisebb problémát jelent ezúttal, hogy Baumgartleinger és Schöpf egyaránt eltiltását tölti majd ma este - nagy szükség lenne a Leverkusen és a Schalke futballistáira. Elől Harnik jó formát mutat, mögötte Arnautovic, Junuzovic, Burgstaller vagy akár Sabizter is bevetésre vár. Gólkülönbségük 6-7, minden meccsen kaptak gólt, és csak az íreknek nem lőttek.

Moldova válogatottja gyenge, keretében alig szerepelnek légiósok (Ionita, a Cagliari középpályása emelhető ki ebből a kategóriából), így a botrányos szereplésért nem igazán tehető felelőssé Igor Dobrovolski szövetségi kapitány. Sőt, annyira nem is szabad leszólni a nemzeti alakulatot, ugyanis három zakó után pontot szereztek Mihailovék - az 1-1 abszolút remek eredménynek számít a korábbi sorozatok eredménysorának ismeretében. A Wales-szerb-ír triótól egyaránt hendis különbséggel kaptak ki, gólkülönbségük 2-11. A Az idén már két felkészülési mérkőzést játszott Moldova, és még őrzi veretlenségét - no jó, ellenfelet is tudni kell választani. Katarral 1-1-re végeztek, San Marinóban pedig 2-0-ra végeztek Gatcanék. Vannak sérültek a keretben, két bekk nem lesz bevethető, és szövetségi döntés értelmében még két hátvéd sem lehet ott a többiekkel az osztrákok elleni selejtezőn.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2644104Ausztria és több, mint 2.5 gól1.75

Az osztrákoknak most már villantaniuk kell valamit valós tudásukból, ha az első két hely valamelyikére oda akarnak érni. A házigazda nyer, és lesz legalább három találat a kilencven perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!