<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Pazarul fizető angol gólokra fogadunk

A hazaiak a feljutásra hajtanak, támadósoruk erős, a vendégek már biztonságban érezhetik magukat, a védelmük ugyanakkor csapnivaló. Hazai esély, de a gólokra tán nagyobb figyelmet érdemes szentelni.
Angol negyedosztály
Blackpool - Hartlepool
Szombat, 16:00 óra

A narancssárgák 57 egységükkel a 8. pozícióban tanyáznak, egyet kellene előzniük ahhoz, hogy play offos helyet szerezzenek meg. Gary Bowyer alakulata otthon sok pontot hullajtott el, mérlege 7-8-3, gólkülönbsége 31-19. A formájára nem lehet panasz, január közepe óta csak egyszer kapituláltak, de a Portmouth vendégeként ez a bocsánatos bűn kategóriájába tartozott. Legutóbb február elején fordult elő a brigáddal, hogy nem találtak be a Bloomfield Road-on. Eltiltott nincs, egy középpályás és egy támadó sérült néhány hete, de nélkülük is működik a gépezet.

A Hartepool 41 ponttal a 21. helyen áll, a két kiesővel szemben 8, illetve kilenc egység a fórja. A 4-4-11-es idegenbeli mutató sokat elárul a társulat erejéről, a 23-39-es vendég gólkülönbség pedig önmagáért beszél. A hátvédsor otthon sem stabilabb, 28 fellépésen 63-szor mondott csődöt. A formája szeszélyes, a legutóbbi öt bajnokiján 3-0-2-es sort produkált, ám így el tudott szakadni a veszélyes zónától. Az United meccsein általában szép számmal jönnek a találatok, ebben közrejátszik, hogy a január 18-án kinevezett Dave Jones a 4-3-3-as hadrendet preferálja. A keretben egy középpályás sérült, elől viszont ismét összeállhat a Thomas-Amond-Alessandra trió, amely a gárda találatainak döntő többségét jegyzi.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05952VTöbb, mint 2.5 gól1.80

A házigazda nyomás alatt játszik, hiszen minden pontra szüksége van a rájátszáshoz. A vendégeknek jót tett a menedzserváltás, azóta sikerült eltávolodniuk az utolsó két helytől. A védelem a vendégeknél nem áll a helyzet magaslatán, viszont a Hartepool felvállalja a nyílt játékot. A gólokban érzünk erőt, a +2.5-ös opció szimpatikusnak tűnik...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!