<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Vb-selejtezőkkel igyekszünk kaszálni vasárnap

Gólváltás Montenegróban, és merész húzás az északír-norvég ütközetre. Ragyogóan fizető világbajnoki selejtezőket találtunk a hét utolsó napjára...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28729. Montenegró - Lengyelország, mindkét csapat szerez gólt (2.00) - vb-selejtező, 20:45

Az E-csoport rangadóját rendezik ma este, mivel a második fogadja az első helyezettet. Montenegró jól kezdte a sorozatot, döntetlenezett Romániában, utána verte Kazahsztánt (5–0), és nyerni tudott Dániában is (0–1). Ezek után meglepetésre kikapott Örményországban úgy, hogy Joveticék már 2–0-ra vezettek (2–3). 7 pontos a csapat, gólkülönbsége 9-4. A lengyelek 10 ponttal vezetik a hatost, a Kazahsztánban lejátszott 2–2-es iksz után megnyerték mindhárom csoportmeccsüket: Dániát és Örményországot otthon, Romániát idegenben (3–0). Lewandowskiék gólkülönbsége 10–5, minden ellenfelüknek rúgtak legalább két gólt. Ma is várható lengyel találat, de a montenegróiak otthon szintén gólt szerezhetnek. A gólváltás kellő értékkel bír, így erre érdemes fogadni.

29121. Észak-Írország - Norvégia, 1 (2.30) - vb-selejtező, 20:45

A C-csoportban Észak-Írország hét ponttal a második helyen áll, a németek még nem hibáztak, így a csoport második pozíciójáért verseng a többi gárda. A zöld-fehérek eddig otthon San Marinót és Azerbajdzsánt simán megverték, döntetleneztek a cseheknél, a világbajnoknál megadták magukat (0–2). A norvégok azóta lejtmenetben vannak, amióta a magyar nemzeti csapat kiverte őket az Eb-pótselejtezőn.

Az északiak csak a miniállamot győzték le, de kaptak gólt akkor is (4–1). Ezen kívül csak vereséget szenvedtek, a legkínosabb zakót az azerieknél könyvelhették el Samuelsenék. A szervezett, sokat futó északírek ellen vasárnap sem számíthatnak sok jóra a norvégok.

 
 
  • 1mateo0122017március26.08:52ÚjVálasz

    Én látom rosszul,vagy az észak- ír mellet,az tényleg egy magyar zászló a mezén ? :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!