<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Szenzációsan fizető hazai tipp Itáliából

Az Entella az osztályozós helyekre pályázik, és a kiesés ellen küzdő Cesena legyőzésével közelebb kerülhet céljához vasárnap délután.
Olasz másodosztály
Entella - Cesena
Vasárnap, 15:00 óra

Az Entella a tizedik helyet foglalja el a Serie B-ben, 43 egység áll a neve mellett - ha jól hajrázik, elcsípheti valamelyik playoff-pozíciót. Otthonában erősek a halványkék-fehérek, mérlegük 9-4-2, ehhez 28-13-as, egészen masszív gólkülönbség párosul. A formája egészen biztató volt, négy meccsen kasszírozott nyolc egységet, ám hétfőn meglepetésre kikapott a Salernitánától odahaza (0-1). Roberto Breda vezetőedző okkal bosszankodhatott, hiszen 25 percet emberelőnyben játszhatott csapata. A keretben egy csere hátvéd eltiltott lesz, elől bevetésre készen áll a Caputo-Catellani páros, amely eddig remekül teszi a dolgát az ellenfelek kapuja előtt.

A Cesena 34 ponttal a 15. helyen áll, a veszélyes zónától igyekszik elszakadni - az elmúlt héten nyertek, így most kicsit fellélegezhetnek. Összességében idegenben gyengén muzsikálnak a fekete-fehérek, 1-6-9-es statisztikájuk ezt támasztja alá. A gyenge rajt miatt októberben edzőt váltott a klub, érkezett Andrea Camplone, aki azért kicsit összekapta az alakulatot. A Ternana felett aratott 1-0-ás siker azonban "áldozatokkal" járt: Antonio Balzano és Karim Laribi, a brigád két meghatározó játékosa is begyűjtötte 5. sárgáját, így ma pihenni kényszerülnek. A 3-5-2-es felálláshoz ragaszkodik a tréner, így viszont a középpályássor összeállításánál azért gondban lehet a szakmai stáb.

29055. Entella - Cesena, 1 (2.00) - Tippmix

A Virtus vasárnap kijavíthatja a hét eleji botlását. A hazaiakat érezzük esélyesebbnek, emellett egy másik szelvényen a gólváltással is bepróbálkozhatunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!