<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Bátor és óvatos húzás az olasz bajnokságból

A Latina és a Vercelli sem érezheti még magát biztonságban - már ami a kiesés elkerülését illeti. A tét rányomhatja bélyegét a meccsre, így kevés gólt és döntetlen körüli eredményt várunk.
Olasz másodosztály
Latina - Vercelli
Vasárnap, 15:00 óra

Finoman fogalmazva egyik alakulat sem érezheti magát biztonságban. A hazaiak a 18., osztályozós helyen állomásoznak 32 egységgel - a már kieső Pisa 30-nál jár. Ugyanakkor nincs veszve semmi, mivel egy sikerrel több pozíciót is előzhetnek a kék-feketék. Igen ám, de ehhez nyerniük kellene a fiúknak, ezt pedig a legutóbbi kilenc játéknapon csak egyszer követték el... Odahaza rendre ikszelnek, statisztikájuk viszonylag kiszámítható: 3-9-3, és a találatokkal is fukarkodnak - gólkülönbségük 13-11. A keret ezúttal nem lesz teljes, egy középhátvéd eltiltását tölti, a rutinos támadó, Corvia viszont már felépült, így bevetésre készen áll. Visszatér egy korábban eltiltott támadó középpályás, egy csatár és egy bekk ugyanakkor sérült továbbra is.

A Pro Vercelli 34 ponttal a 16. jelenleg, a társulat pedig a rutinos gólvágóra, Rolando Binchiban bízhat - a nemrég igazolt csatár öt fellépésen három találatot jegyez. Kellenek is a gólok a piros-fehéreknek, mivel eddig igencsak impotens volt a támadószekció. Vendégként 2-6-7-es mérlegükhöz 12-21-es gólkülönbség társul. A formájuk mindenképpen bizakodásra adhat okot, hiszen öt bajnoki óta őrzik veretlenségüket, és kétszer győztek is. Ma a belső védőjük eltiltott lesz, de visszatér lapos büntetéséből egy középpályás. Egy támadó és két középpályás még sérült, velük nem számolhat Moreno Longo vezetőedző.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

20511HKevesebb, mint 2.5 gól1.45
20052DDöntetlen2.75

A Latinának 9/22, a Pro Vercellinek 11/20 az over/under statisztikája. Eddig ötször találkoztak egymással, négyszer 1-1 lett a vége (ősszel is), egyszer a Latina nyert 1-0-ra. Ma sem várunk gólzáport, és tán az iksznek van a legnagyobb esélye...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!