<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lehet-e esélyünk az Európa-bajnok ellen?

Úgy tűnik, Storck kapitány a védekezésre helyezi a hangsúlyt a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn. Guzmics, Fiola és Kleinheisler nélkül nem vár könnyű meccs a mieinkre…
Vb-selejtező
Portugália – Magyarország
Szombat, 20:45 óra

Az Eb-címvédő portugálok zsinórban három, mi két vb-selejtezőt nyertünk meg, ám jelentős különbség, hogy Ronaldóék 16, Szalaiék nyolc gólig jutottak az eddigi négy fordulóban.

Bár sokan azt állították, hogy szombat este, Portugáliában bekerül a kezdőcsapatba Sallai Roland, a jelek szerint Bernd Storck nem kockáztat, és a biztonságra alapozza a taktikát. Újonc viszont lehet a magyar válogatottban, ugyanis az MTI szerint Vinícius Pauolo, a Videoton 27 esztendős védője – a brazil futballista nemrég kapta meg az állampolgárságot – is szerepet kap az Európa-bajnok otthonában vívott vb-selejtezőn.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata
Gulácsi - Bese, Kádár, Vinícius, Lang, Korhut - Dzsudzsák, Nagy Á., Gera, Gyurcsó – Szalai

A magyar válogatottnak nincs vesztenivalója Bernd Strock szövetségi kapitány szerint, ugyanakkor a német edző kiemelte, az Eb-n is sikerült jól játszani Portugália ellen, most is mindent megtesznek, hogy gólokat szerezzenek. Tegyük hozzá, nem lesz könnyű dolguk, hiszen Cristiano Ronaldo és serege a tavalyi kontinenstornán is ragyogóan védekezett – leszámítva a mieink elleni összecsapást (3-3).

Attól tartunk, ezúttal más forgatókönyv szerint alakul a találkozó. Guzmics, Fiola és Kleinheisler bizonyosan kihagyja a lisszaboni derbit, melyen győzelmi kényszerben játszik a házigazda, hiszen Svájc szenzációsan teljesít, és vezeti a csoportot. Portugáliában nem igazán megy a magyar csapatnak, az eddigi három mérkőzést 3-0-ra, 3-0-ra és 3-1-re veszítette el.

27781. Portugália – Magyarország, 1 és 2.5 gól felett (1.85) – Tippmix

Az oké, hogy az Euro2016-os tornán szép dolgokat mutattak a Storck-fiúk, a portugálok elleni lyoni döntetlent sosem feledjük, ám idegenben sokkal, de sokkal nehezebb lesz. Mi azt mondjuk, nehéz lesz elkerülni a vereséget, amely akár kellemetlen is lehet…

 
 
  • 8baboca2017március26.18:20ÚjVálasz

    de értem én a lényeget. Egyik felem megérti, a másik nem :)

     
  • 7boga2017március26.16:29ÚjVálasz
    Idézet: baboca
    Szerintem meg a fogadás tök mindegy.. Az a lényeg, hogy mi magyarok a magyar csapatnak drukkolunk a szívünk mélyén, még ha semmi esély sincs rá :)
    És ha mondjuk a portugál győzelmet 3.
    ...

    Nem érted a lényeget baboca! Nem azért nem lennél magyar mert kihasználsz egy kihagyhatatlannak vélt lehetőséget a pénznyerésre. Itt nem a fogadáson van a hangsúly. Hanem azon hogy abban az esetben nem tudsz szívvel lélekkel a csapatodnak szurkolni, mert nem szeretnél pénzt bukni. (jó persze, ne csináljunk nemzetiségi kérdést a dologból mert attól ha még valakit nem érdekel a foci vagy a sport, még lehet nagyobb magyar bárkinél, de a szurkoláson van a hangsúly)
    De ha már csak a szíved mélyén drukkolsz a csapatnak akkor valójában milyen drukker vagy?

     
  • 6baboca2017március26.13:53ÚjVálasz

    Szerintem meg a fogadás tök mindegy.. Az a lényeg, hogy mi magyarok a magyar csapatnak drukkolunk a szívünk mélyén, még ha semmi esély sincs rá :)
    És ha mondjuk a portugál győzelmet 3.50-ért adták volna, vagy még többért? ;) Nem 100-as aki kihagyna egy ilyen lehetőséget a biztos nyereményért. És ezért nem lennék nem magyar :)

     
  • 5boga2017március26.12:49ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Ez egy elképesztő nagy faxság... Arra fogadok, amiben érték van, amivel nyerek, ha az a magyarok veretése akkor arra. Tegyük fel a magyar röpicsapat játszik az olaszok vagy lengyelek ellen és 1.
    ...

    Van ilyen drukker, meg van olyan drukker! Pl. aki a tavalyi eb-n a portugálokra fogadott vagy az osztrákokra, mert látott értéket benne és nyerni akart, az nem tudott tiszta szívből örülni a magyar góloknak és vezetésnek, hisz nem jött a tipp. Most akik az 1 és 2.5 overra fogadtak vajon mennyire örültek a 3. portugál gólnak?! Egy igazi szurkoló soha nem fogod a saját csapata ellen akkor sem ha hatalmas értéket és pénzt lát benne !!!

     
  • 4eglerandrew2017március25.21:40ÚjVálasz
    Idézet: boga
    Magyar ember nem fogad az ellenfélre, főleg nem a portugálokra. Aki magyar létére a portugál góloknak fog örülni, szégyellje el magát, és inkább hallgasson! :)
    Bármekkora érték is van az 1 és 2.
    ...

    Ez egy elképesztő nagy faxság... Arra fogadok, amiben érték van, amivel nyerek, ha az a magyarok veretése akkor arra. Tegyük fel a magyar röpicsapat játszik az olaszok vagy lengyelek ellen és 1.50-ért adják a magyarok vereségét, akkor gond nélkül allin megyek rá, de nyilván ez sosem fordul elő, csak példaképp mondtam.

     
  • 3baboca2017március25.21:36ÚjVálasz
    Idézet: boga
    Magyar ember nem fogad az ellenfélre, főleg nem a portugálokra. Aki magyar létére a portugál góloknak fog örülni, szégyellje el magát, és inkább hallgasson! :)
    Bármekkora érték is van az 1 és 2.
    ...

    Nyugi, arra tippeltem, hogy 2,5-nél több gól lesz :) Én is azt mondom, hogy hajrá Magyarok! Bár már nem sok esély van rá...

     
  • 2boga2017március25.20:33ÚjVálasz

    Magyar ember nem fogad az ellenfélre, főleg nem a portugálokra. Aki magyar létére a portugál góloknak fog örülni, szégyellje el magát, és inkább hallgasson! :)
    Bármekkora érték is van az 1 és 2.5 gól felett (1.85) tippben, akkor sem adom el magam, nincs az a pénz!

     
  • 1baboca2017március25.09:28ÚjVálasz

    Most megint az lesz: Ha a portugálokra fogadok, akkor 0:5 lesz Mo. javára :)) Persze ha ellenünk tippelek, akkor kikapunk 10:0-ra :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!