<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 1.80 és 2.10 - csábító hétfői szorzók

Volt már jobb a kínálat, de mi ezúttal sem hagyjuk cserben az olvasóinkat. Hokiban és kosárban utazunk hétfőn, remek oddsokra leltünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

38947. Darüssafaka - Usak Sportif, 1, hendikep -16.5 pont (2.10) – török férfi kosárlabda-bajnokság, 18:00

Két fronton kell helytállnia a Darüssafakának, hiszen a török bajnokság mellett a legjobb nyolc közé igyekszik az Euroligában. A forma rendben van, pénteken a Galatát intézték el Wanamakerék, nemrég a Barcelona és a Panathinaikosz is megégett Isztambulban. A török bajnokságban 8-2 a Darüssafaka hazai mérlege, s miután hétfőn a gyengécske Usak Sportif érkezik, csak az lehet a kérdés, mennyivel győz a házigazda. Mi azt mondjuk, nem fogják vissza magukat Zicicék.

A rivális 7-15-ös mutatóval szerénykedik, idegenben mindössze kétszer tudott nyerni, kilencszer kikapott. Árulkodó a felek legutóbbi két találkozója: idegenben 35, otthon 40 ponttal diadalmaskodott a Darüssafaka, amely a legrangosabb európai hadszíntéren is bombaerős hazai környezetben, hiszen az idénybeli 14 mérkőzése közül 10-et megnyert. Csütörtökön Bambergben szerepel a társaság, de előtte még lerendezheti az Usakot – akár 20-30 pontos különbséget is el tudunk képzelni.

30163. Malmö - Växjö, meccsgyőztes 2 (1.80) - svéd jégkorongbajnokság, rájátszás, 19:00

Nehéz helyzetbe került az alapszakaszt megnyerő Växjö csapata, ugyanis a 2014-15-ös szezon bajnoka, amely tavaly is elődöntőt játszhatott, jelenleg 3-2-re vesztésre áll a négy győzelemig tartó negyeddöntőben. Az ellenfél pedig a nem túl acélos, 8. helyen kiemelt Malmö, amely a Lulea ellen még extra kört is futott a negyeddöntőért (két meccsen jutott tovább). Az alapszakaszt 81 ponttal zárta a házigazda, 8. helyét nem fenyegette veszély, de a top6-ra sem volt sok sansza. Otthon 13-13 mérleggel zárt, összességében pedig mind támadásban, mind pedig védekezésben középszerű csapat.

A Växjö ezzel ellentétben toronymagasan a legtöbb gólt lőtte az 52 meccses alapszakaszban (165), ehhez pedig egy viszonylag jó védelem is párosult. A finn Palola és a svéd Everberg termelte szép számmal a gólokat, de gyakorlatilag mindegyik soruk gólerős játékot mutatott. Elképesztően szoros ez a párharc: előbb a Malmö, majd a Växjö nyert túlóra után (mindketten idegenben), majd két malmői 4-3-as siker következett. A Växjö azonban kiváló védekezéssel életben tartotta továbbjutási reményeit, otthon 2-0-ra nyert. Ugyanerre a játékra lesz szüksége hétfő este is. Kerete egyértelműen jobb és gólerősebb, mint a vendégeké. Szerintünk megbirkózik a győzelmi kényszerre a vendég együttes, és 3-3-ra módosítja a párharc állását.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!