<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 hétfői tipp, 4.2-es szorzó

Meglehetősen szegényes a hétfői kínálat, amelyből 3 ötlettel érkezünk: a törökök barátságos meccse mellett egy U19-es Eb-selejtezőre és női teniszre fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00556. M. Lucic-Baroni - B. Mattek-Sands, 1 (1.50) - tenisz, Miami női egyes 17:00

Két, már sokat megélt, tapasztalt játékos találkozik Lucic-Baroni, és Bethanie Mattek-Sands személyében a Miamiban zajló torna legjobb 16 játékosa között. Lucic-Baroni 35 évesen sokad virágzását éli jelenleg a 2017-es esztendőben. Az év első Grand Slam versenyén, az Ausztrál Nyílt Tenisz Bajnokságon elődöntőzött, majd a rá következő acapulcoi versenyen is eljutott a legjobb 4-ig. Egy kimondottan agresszív, támadó tenisszel elő rukkoló játékosról beszélünk, aki bizonyítja a pályán is, hogy annyi éves vagy, amennyinek érzed magad. Jelenleg a 29. helyen áll a világranglistán, ellenfele, a hazaiak egyik kedvence, a páros specialista Mattek-Sandsnak sem alakult eddig rosszul ez a verseny, hiszen az idén jó formában lévő Svitolinát két játszmában, Pavlyuchenkovát pedig döntő játszmában múlta felül. Az ő játéka, mivel főként párosban ér el nem kis sikereket, a szerva röptén alapszik, s ezzel próbálja meg kizökkenteni ellenfeleit. A szerva-röpte játék alkalmas arra, hogy ne lehessen ritmusba kerülni, ne alakuljanak ki labdamenetek. Lucic-Baroni idei formáját elnézve viszont bizakodásra adhat okot. Még nem találkoztak egymással, érdekes, izgalmas mérkőzésnek néz ki, ám a hazai pálya úgy gondoljuk most nem lesz előny Mattek-Sandsnak, és a horvát jut be a negyeddöntőbe.

37533. Törökország - Moldova, (0-1) 1 (1.70) - válogatott mérkőzés, 18:15

A törökök csak a negyedik helyen állnak a csoportjukban, viszont a gárda formája jónak mondható. Az utolsó két selejtezőjét megnyerte a gárda, pénteken a finneket győzték le Arda Turanék. Hazai pályán bárkire veszélyes lehet az együttes. A továbbjutásra megvan minden esélye, mert nagyon szoros az élmezőny. A moldovaiak gyengén szerepelnek, utolsó helyen állnak a D-csoportban. Még nem nyertek a sorozatban, csak a grúzoknál tudott döntetlenezni. A többi négy tétmeccsén legalább kétgólos vereséget szenvedett, legutóbb pénteken Ausztriában is így járt (0–2). Ma sem sok jóra számíthatnak a vendégek, a törökök megnyerik a felkészülési mérkőzést, legalább két találat lesz a végén közte.

05772. U19Csehország - U19Ausztria, 2.5 gól felett (1.65) - U19-es Eb-selejtező, 19:00

Érdekesen alakul a helyzet a 6. csoportban, ahol rajtunk kívül a házigazda csehek, Ausztria és Skócia igyekszik megszerezni a továbbjutást érő első helyet. A csehek két győzelemmel állnak a csoport élén: minket 2-1-re, majd a skótokat 1-0-ra verték. Így számukra a hétfő esti meccsen már a döntetlen eredmény is továbbjutást érne. Ehhez azonban a három pontos osztrákoknak is lesz 1-2 szavuk. A vendégek hiába mosták le a pályáról a skót válogatottat, ellenünk emberelőnyben is képtelenek voltak pontot szerezni, 3-1-es magyar siker lett a vége a pénteki derbinek. Nincs más esélye tehát a továbbjutásra az osztrákoknak, mint a csehek legyőzése.

Ráadásul nem csak saját kezükben van sorsuk, ugyanis ha körbeverés alakulna ki a csoportban, akkor az egymás elleni gólkülönbség alakítaná ki a végső sorrendet. Vagyis: ha a magyar fiatalok legyőzik Skóciát, és az osztrákok 1-0-ra, 2-0-ra vagy 3-0-ra veri itt a cseh csapatot, akkor is a mieink szerzik meg a továbbjutó helyet. Nincs mese, az osztrákoknak tehát támadniuk kell a továbbjutás érdekében, és ezt az eddig gólerősen játszó csehek is kihasználhatják 1-2 kontrával. Mindezek tükrében a 2.5 gól feletti opcióra adott 1.65-ös szorzó jó választásnak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!