<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Rátaláltunk a keddi nap egyik tutijára

Az osztrákok szó szerint kiizzadták a győzelmet Moldova ellen a selejtezőben, a finneket viszont könnyedén intézhetik el barátságos meccsen.
Válogatott mérkőzés
Ausztria - Finnország
Kedd, 20:30 óra

AZ osztrákok leszerepeltek az Eb-én, és bizony a vébé-selejtezőkön sem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt Marcel Koller szövetségi kapitány tervezte. A sógorok csak a 4. helyen állnak csoportjukban, csak Grúziát és Moldovát tudták legyőzni - utóbbit épp pénteken 2-0 arányban. A keret erős, többen jegyzett európai bajnokságokban szerepelnek. A 3-4-3-as felállás marad, elől Burgstaller helyén Harnik kezdhet, de szerep vár Jankóra is. Alabáék legközelebb júniusban Írországban lépnek pályára, ha ott nyernek, akkor életben maradhat a remény. Arnautovicék jók az előre játékban, a szakvezetés abban bízik, hogy ismét a régi arcát mutatja majd a nemzeti válogatott.

A finnek botrányosan szerepelnek immár évek óta, teljesen mindegy, hogy Eb-re vagy vébére akarnak kvalifikálni: semmi esélyük nincs az északiaknak. A csoportjukban jelenleg az utolsó előtti helyen állnak, mérlegük 0-1-4 - az iksz Koszovó ellen jött össze. Pénteken a törököknél jártak Pukkiék, ám a félholdasok gyorsan eldöntötték a három egység sorsát (2-0). A tavaly decemberben kinevezett Markku Kanerva szövetségi kapitány sem tud csodát tenni: noha vannak ügyes játékosok, akik nyugat-európai bajnokságokban szerepelnek, ám többen csak epizodisták csapataikban. Hetemajék támadójátéka gyenge, öt tétmeccsen csak háromszor találtak be. Friss sérült nincs a keretben.

06404. Ausztria - Finnország, 1 és 4.5 gól alatt (1.50) - Tippmix

Az osztrákok csapatát erősebbnek érezzük, a finn futball pedig válságban van. Azt gondoljuk, hogy Junuzovitsék nyernek, de azért 5 találat nem lesz a kilencven perc során. Tippünk így: 1-es és -4.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!