<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.25

Gödörben lévő csapatot veretünk 2.25-ért

A legjobb négy közé jutás a tét a Magyar Kupában. A lilák előnyt szerezhetnek a visszavágóra!
Magyar Kupa
Újpest - Vasas
Szerda, 20:00 óra

A IV. kerületiek a 8. helyen tanyáznak a bajnokságban, jobban is állhatnának Baloghék, ha a sok-sok döntetlen közül néhány meccset behúznak. Mérlegük 7-10-6, otthon 3-6-3. Vignjevics mester együttese jó futballt játszik, megvannak a kreatív futballisták is a keretben, ám a védelem olykor képes hajmeresztő hibákra. A formájuk szeszélyes volt a leállás előtt: a kupában oda-vissza simán verték a másodosztályú ZTE-t, a bajnokságban bukták a derbit (Ferencváros 0-1), majd a hajrában mentettek pontot a Kispesttel szemben. A keretben már kevesebb a sérült, mint a tavasz elején, így a szakmai stáb erős csapatot vezényelhet pályára.

A Vasas az idény meglepetéscsapata, az angyalföldiek tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdöttek, jelenleg viszont a dobogó a cél. Ehhez azonban ki kellene lábalniuk a hullámvölgyből. A piros-kékek tavasszal csak egy bajnokit nyertek meg (Mezőkövesd 2-0), kikaptak az MTK-től és a Haladástól, és nem bírtak otthon a Gyirmóttal. A kupában az NB/II-es Dorogon simán átrobogtak Saglikék. A támadójáték is akadozik, a védelem pedig hatalmas bakikra képes mostanság. Michael Oenning nem enged a háromvédős szisztémából, ám minden bizonnyal a Hali ellen nagyokat hibázó Debreczeni helyett Vaskó vagy Korcsmár kap majd szerepet a mai kupameccsen. Vida továbbra sem bevethető a gárdában.

30389. Újpest - Vasas, 1 (2.25) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy az újpestiek előnyt szerezhetnek a visszavágóra. Bardhiék kihasználhatják, hogy kisebb gödörbe került a piros-kék társulat. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!