<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Remek szorzók a Fradi kupameccsére

A Fradinak muszáj megnyernie egy trófeát, elnézve a helyzetét a bajnokságban, erre inkább a kupában lesz lehetősége. A miskolciaknál inkább a pontvadászat élvez prioritást...
Magyar Kupa
FTC - Diósgyőr
Szerda, 19:00 óra

A Ferencváros idei szezonja nem úgy alakul, ahogy azt a zöld-fehérek eltervezték. Bödéék csak a 4. helyen állnak az NB/I-ben 38 ponttal, a listavezető Vigi hattal előzi meg a fővárosiakat. A Groupamában 6-4-2-es mérlegükhöz 28-17-es gólkülönbség társul - a kapott gól azért soknak számít, a legtöbb a mezőnyben. A formája felfelé ívelő, a Honvédot oda-vissza verték Geráék a kupában, a bajnokságban pedig az Újpest után a Haladást is legyőzték.

Diósgyőrben nagy változások történtek az elmúlt hónapokban. Horváth Ferencet menesztették, átmenetileg Vitelki Zoltán ült le a padra, majd Bódog Tamás kinevezését jelentette be a klub. A korábban Németországban dolgozó szakemberre kemény feladat vár: bent kell tartani a piros-fehéreket az élvonalban. 21 pontjukkal az utolsó előtti helyen állnak, idegenben pedig a leggyengébbek a ligában. 1-1-10-es statisztikájukhoz 10-31-es gólkülönbség jött össze. Elek Ákos Kazahsztánba igazolt - nagyon nehéz két hónap vár a miskolciakra. A kupában eddig simán meneteltek Liptákék, igaz, a sorsolásra sem lehet panaszuk, hiszen a Putnok után a Cegléd sem jelentett extra kihívást a piros-fehéreknek.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11872VTöbb, mint 2.5 gól1.70
11871HHendikep 0:11.80

Az idei kiírásban eddig kétszer találkoztak a felek: a fővárosban 6-2-re, Borsodban 3-2-re győzött a Ferencváros. Ma is a zöldek sikerét váruk, de elnézve a védelmeket, a +2.5-ös opció is simán adható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!