<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Megbízunk a német címvédőben kedd este

A München elbukta az első meccsét a Berlin ellen, ám a második meccsen visszavette a pályaelőnyt, amit kedden meg kell erősítenie.
Német jégkorongbajnokság, rájátszás
München - Eisbären Berlin
Kedd, 19:30 óra

A Red Bull München a DEL alapszakasz-győzteseként került be a rájátszásba, így végig élvezheti majd a pályaelőnyt. A negyeddöntőben 4-0-lal kisöpörték a Bremerhavent. Legponterősebb játékosuk, Macek 6 meccsen 2+8 pontot gyűjtött, míg Aucoin 3+4 ponttal szintén túlteljesíti a pont per meccs átlagot. Kapusuk, aus der Birken 1,48-as kapott gólátlaga és 93,9%-os védési hatékonysága remek.

Az Eisbären Berlin csak a 8. helyen végzett, így előselejtezőt játszott, ahol 2-0-lal búcsúztatta a Straubingot. A negyeddöntőben a 2. helyen kiemelt Mannheimet verték ki 4-3-as összesítéssel. Legjobb játékosuk a 9 pontos Talbot (5+4), míg Noebels, Petersen és Linglet 8-8 pontos (5+3, 3+5 és 3+5). A kapuban a finn Vehanen 1,86-os kapott gólátlagot és 94,2%-os védési hatékonyságot hozott a playoffban.

00868. München - Eisbären Berlin, 1 (1.50) - Tippmix

Az alapszakasz mind a 4 meccsét a München nyerte, ellenben az elődöntő első meccsén pénteken 3-2-re győzött túlórában a Berlin. Vasárnap egy idegenbeli 2-1-es sikerrel javított a München, most pedig újabb győzelmet arathat a címvédő.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!