<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bőven kettes feletti szorzókra leltünk

Izgalmas női elődöntőt várunk Miamiban, mely nem is dől el két játszmában. Azután irány Németország, ahova győzelmi kényszerben érkezik a Darüssafaka kosárcsapata. Odsaink: 2.25 és 2.25.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01328. Wozniacki - Pliskova, játszmák száma: 3 (2.25) - tenisz, Miami női egyes, 19:00

Elődöntőjéhez érkezett a Miamiban zajló torna a nőknél, ahol a régi fényébe visszatérő, korábbi világelső Caroline Wozniacki és a bombaformában lévő, a világranglistán már harmadik cseh, Karolina Pliskova csap össze. Nagyon érdekes összecsapás lesz, ahol nem a győztes kilétére fogadunk, hanem a játszmák számára. Két, teljesen eltérő stílussal pályára lépő teniszezőről van szó. Wozniacki 2010-ben, amikor a világranglista első helyére lépett fel, a defenzív, ám annál hatékonyabb, sok mozgáson alapuló labdamenetekkel tette mindezt. Azóta jócskán visszaesett, volt egy jelentősebb hullámvölgye, ám az idén eddig nem lehet panasz a szezonjára. Dohában döntőt játszott, ahol épp' Pliskovától kapott ki. Utána rögtön egy újabb döntő Dubajban, majd negyeddöntő Indian Wellsben. Jelenleg a 14. a dán, de ha így folytatja tovább, visszatérhet korábbi Top10-es tagságához.

Karolina Pliskova pedig éppen az ellenkezője Wozniacki játékának, az egyik legtámadóbb stílusú teniszezőnő jelenleg a mezőnyben. Igyekszik magasságához viszonyítva is lerövidíteni a labdameneteket, idén pedig remek formában van ő is, hiszen már tornagyőzelemmel is büszkélkedhet. Eddigi négy mérkőzésük közül csak az idei találkozójuk volt két játszmás, az összes többi döntő szettbe torkollott. Most is arra tippelünk hogy egy szoros, kemény meccsre van kilátás, amely három játszmában fog eldőlni.

12403. Brose Bamberg – Darüssafaka, 2 és 160.5 pont alatt (2.25) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Két fordulóval az alapszakasz vége előtt a kilencedik helyen áll a török Darüssafaka (14-14), és megmaradt az esélye arra, hogy bejusson a rájátszásba. Ehhez hoznia kell a hátralévő találkozóit, az elsőt csütörtökön Németországban. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen vállalkozás. A Brose (10-18) már elszállt, és a formája sem túlságosan acélos, noha legutóbb legyőzte a sereghajtó Milanót. A német együttes – minden sorozatot figyelembe véve - elvesztette a legutóbbi három otthoni összecsapását, múlt vasárnap az Ulm is nyerni tudott Bambergben.

Apró bökkenő, hogy a Darüssafakának nem nagyon megy idegenben, négyszer győzött, tízszer vesztett. Most viszont diadalmaskodnia kell, és arra azért alapozhat, hogy a túráin is szépen termel a csapat: 85 pontig jutott Moszkvában, 73-at szórt az Olympiakosznak, 83-at a Real Madridnak, 87-et a Milanónak, 81-et az Efesnek. A Bamberg mérlege otthon is negatív (6-7), ráadásul a törökök olyan kosarassal érkeznek (Wanamaker), aki az isztambuli hónapok előtt két idényt húzott le a Broséban, és nyilván extra motiváció hajtja. A Darüssafaka hétfőn szűken győzött a török ligában (78-70 az Usak Sportif ellen), érdekes módon hat kosaras is elérte a kétszámjegyű dobóteljesítményt. Nem kérdés, a hét fő kihívása csütörtökön jön, és tippünk szerint be is húzzák a meccset a törökök. Otthon 72-70-re győztek, kosáresőre ezúttal sem lehet számítani…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!