<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

A döntőbe jutásért nyerhet a svájci topcsapat

Az SC Bern elvesztette a Lugano elleni elődöntő első mérkőzését, ám a következő hármat megnyerte, így most hazai jégen a fináléba kvalifikálhatja magát.
Svájci jégkorongbajnokság, rájátszás
Bern - Lugano
Csütörtök, 20:15 óra

A címvédő, egyben alapszakaszgyőztes SC Bern a rájátszás első körében 4-1-gyel búcsúztatta a Bielt. Legponterősebb játékosuk a 9 meccsen 10 pontot szerző Ebbett (6+4), míg Ruefenacht és Arcobello 8-8 pontos (4+4 és 3+5). A kapuban Genoni remekel, 1,53-as kapott gólátlaga és 94,8%-os védési hatékonysága kiváló.

Az alapszakaszban 7. helyen végzett Lugano a 2. helyen kiemelt Zürichkel találkozott a negyeddöntőben, ahol 4-2-es összesítéssel jutott tovább. Két kiemelkedő játékosuk van, az egyaránt 6-6 pontos Zackrisson és Lapierre (1+5). Kapusuk, a lett Merzlikins 2,32-es gólátlaga és 93%-os hatékonysága közül utóbbi jó.

20356. Bern - Lugano, 1 (1.50) - Tippmix

Az alapszakasz 4 meccséből 3-at a Bern nyert, míg a rájátszásban szintén hasonló aránynál tartanak. A fővárosiak eddig két 4-1-es és egy 3-1-es győzelmet arattak. Ha csütörtökön nyernek, a döntőbe jutnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!