<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia 1-es, holland gólok, 3.5-ös odds

A válogatott szünet után a holland másodosztályban, és a francia élvonalban is újabb forduló kezdődik. Gólokra, valamint haza sikerre hajtunk 1.90-ért és 1.85-ért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

30879. Guingamp - Nancy, 1 (1.85) - francia bajnokság, 19:00

A középmezőnyhöz tartozó házigazda az osztályozós helyen álló vendégét fogadja. A Guingamp az ősszel jól szerepelt, viszont 2017-ben már nem jöttek úgy az eredmények, mint ahogyan korábban. A piros-feketék 2017-ben csak két bajnokit nyertek meg, a Bastia kiütése után viszont nagyon kikapott a mostanában remeklő Angers vendégeként.

A Nancy a tabella alsó harmadában áll, a kiesés elkerülése a legfontosabb cél. A piros-fehérek rossz formát mutatnak hónapok óta, február 5-e óta nyolc meccsen csak egy döntetlenre futotta erejükből. Most a 18. helyen állnak 28 ponttal. A válogatott szünet előtt már-már hihetetlen körülmények között kaptak ki a sereghajtótól, ráadásul otthon: 2–0-ás vezetésről maradtak alul 3–2-re úgy, hogy a 86. percben még vezettek. Idegenben gyenge (2-5-8), nagyon kevés gólt rúg, viszont sokat kap (6–21). Ma az otthon stabil Guingamp az esélyesebb.

37190. Oss - Achilles'29, 3.5 gól felett (1.90) - holland másodosztály, 20:00

Két, igazán gólképes találkozik ma este a holland második ligában. AZ alsóházi együttesek párharcát a hazaiak várják jobb helyzetből. Az FC Oss a tizenhetedik 31 ponttal, a kiesés kérdése már nem érinti, és sokat javítani sem tud már helyzetén. Otthonában is gyenge, 5-2-8-as statisztikájához 32–41-es gólkülönbség jött össze, ami azért ritkaság még ebben a bajnokságban is. A formája gyenge, négyszer kapott ki egymás után, január közepe óta pedig csak egyszer ünnepelhetett sikert. Az Achilles a sereghajtó, csak 14 pontja van, vendégként pedig 2-2-11-es mutatójához 9–34-es gólkülönbséget produkált. A védelme nagyon rossz, már 75 kapott gólnál jár, ennél többet csak mai ellenfele kapott. Az együttes formája változékony volt a válogatott szünet előtt. Sok gól várható a mai találkozón, legalább négyben van fantázia.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!