<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Nadal, Dundalk és francia gólok

Miamiban Nadalra, Írországban a címvédőre, míg a francia másodosztályban gólokra pályázunk, melyekkel összesen 3.36-os odds húzható be.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07156. R. Nadal - F. Fognini, Nadal 2-0-ra nyer (1.45) - tenisz, Miami férfi egyes, 19:00

Két egyaránt remek játékos találkozik Miamiban a legjobb négy között. Rafael Nadal nagy riválisához, de jó barátjához hasonlóan remekül kezdte sérülése után a 2017-es szezont. Federerrel egy emlékezetes, döntő játszmás finálét játszott, és azóta is töretlenül tördel felfelé a világranglistán, jelenleg már a 7. helyen található. Nagyon meggyőző játékkal jutott el a legjobb 4-ig az amerikai versenyen, egyedül az a Kohlschreiber féle első játszmás 0-6 nem néz ki jól, de aztán nagyon simán tudott fordítani, mely sokadjára bizonyította mentális extraklasszis felkészültségét, és versenyszellemét. Jack Sock ellen a negyeddöntőben már nem volt izgulni valója, két játszmában múlta felül az amerikait.

Fognini szereplése viszont meglepő lehet annak fényében, hogy eléggé hangulatjátékosról van szó. Sokszor érződik rajta, hogy odadob mérkőzéseket, sokat pöröl magával mérkőzések közben, de az olaszos temperamentum az olaszos temperamentum. Most viszont láthatóan nagyon komolyan veszi ezt a versenyt, nagy neveket búcsúztatott, többek közt a negyeddöntőben Kei Nishikorit. Futós, kemény mérkőzést várunk, ám az utóbbi két meccsükből, és az egymás elleni rivalizálásukból is kiindulva, hiszen voltak nagyon parázs, szócsatákba menő meccseik is, Rafael Nadal két játszmás győzelmét tippeljük.

08166. Laval - Ajaccio, 1.5 gól felett (1.45) - francia másodosztály, 20:00

A 31. fordulóban találkozik egymással a tabella 20. és 13. helyezettje. A Laval ugyan sereghajtó, de közel sincs reménytelen helyzetben a bennmaradást illetően, hiszen a 17. helyen tanyázó Tours csak 3 ponttal van előtte. A formán azonban mindenképp javítani kellene hazai oldalon, ugyanis a gárda január 20-án nyert utoljára meccset, azóta pedig 6 döntetlen és 3 vereség a mérleg. Az előző körben a Brest ellen kaptak ki 3-0-ra, ez a vereség azonban gyakorlatilag borítékolható volt a feljutásra esélyes rivális ellen.

Az Ajaccio még nincs 100%-os biztonságban, de valószínűleg a következő szezont is a másodosztályban kezdheti majd meg, 9 pontra vannak a veszélyzónától. A forma itt sem túl pazar, a legutóbbi 5 körben csak egyszer nyertek, ráadásul idegenben az egyik leggyengébb együttesről van szó (2-4-9 mérleg 11-25-ös gólkülönbséggel). Rengeteg a sérült hazai oldalon: 3 alap védő, egy középpályás és egy támadó is maródi, visszatér viszont eltiltásából egy középpályás. Aki merészebbet húzna, annak a hazait ajánljuk ezen a derbin, hiszen a Laval az életéért küzd, az Ajaccio viszont elképesztően gyenge focit mutat idegenben. A 1.5 gól feletti opcióban is van azonban érték, tekintve hogy az Ajaccio 30-ból 23-szor, idegenben pedig 15-ből 12-szer hozta ezt a tippet.

11691. Dundalk - Drogheda Utd., (0-1) 1 (1.60) - ír bajnokság, 20:30

Lassan bemelegednek a csapatok az ír élvonalban is, hiszen immáron a 7. fordulót rendezik. A címvédő Dundalk egyértelműen azért száll ringbe ebben a szezonban is, hogy végül bajnoki címet ünnepelhessen, az előző idényben 7 pontos előnnyel lett bajnok. Otthon rendkívül ritkán hibázik, mindössze 2-2 döntetlen és vereség állt a neve mellett az előző idényben hazai környezetben. A friss szezont 4-0-2 mérleggel nyitották, két idegenbeli zakójuk van, az előző körben épp a rivális Cork vendégeként véreztek el (2-1). A holtszezonban a védelem magját sikerült megőrizni, csupán egy kezdő bekk távozott, viszont a középpályáról két fontos játékos is elhagyta az együttest (a 9 gólos Horgan és a 7 gólos Finn), a házi gólkirály McMillan játékjogát viszont sikerült megtartani.

A Drogheda együttese újonc az élvonalban, egy szezont töltöttek a másodosztályban, de osztályozón sikerült egyből visszajutni a legjobbak közé. A rajt nem is sikerült rosszul, hiszen a St. Patricks csapatát 2-0-ra, míg a Galwayt 1-0-ra verték az első két körben, ezt azonban rögtön 4 zakó követte, két meccsen ráadásul 4-4 gólt is beszedtek. Egy fontos támadóját elveszítette télen a csapat, ettől eltekintve viszont nagyjából a másodosztályú kerettel vágott neki az élvonalnak, ami nem biztos, hogy sok jót ígér... Nem kérdés, hogy a címvédő egyértelmű favoritja a meccsnek, sokkal komolyabb játékerőt képvisel és gólerősebb játékosokból áll a házigazda. Ráadásul a Cork elleni vereség után extrán motivált lesz a társaság, az erőfölénye pedig adott a sima győzelemhez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!