<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Az őszi 6-3 után újabb izgalmas meccs jöhet

Izgalmas, eseménydús kilencven percre van kilátás péntek este a Mitsubishi Forklift Stadionban, ahol a Telstar tesz ezúttal látogatást.
Holland másodosztály
Almere City - Telstar
Péntek, 20:00 óra

Az Almere a rájátszás tagja lesz a holland második vonalban, Jack de Gier alakulata 51 pontjával a 8. pozíciót foglalja el a tabellán. A piros-fehérek elsősorban otthonukban erősek, mérlegük 10-2-3, ehhez 33-17-es gólkülönbség társul. A formájukra alapozhatnak, ugyanis öt bajnoki óta nem szenvedtek vereséget. A csatársor rendben van, 31 fellépésen 65 találatot termelt a City, viszont a védelem nem áll a helyzet magaslatán: az 56 kapott gól elég durván hangzik. Over/under mutatójuk 21/10. Egy középpályás sérült, de ő nem alapember, eltiltottja nem lesz a társulatnak.

A Telstar 34 egységével a 15. helyről várhatja a folytatást, a play offra nincs már esélye a piros-kékeknek. Vendégként 3-4-8-as mutatót hozott össze a csapat, 15-23-as gólkülönbséggel. A társaság vegyes formában várja a mai túrát: két idegenbeli meccsen megégett, utána viszont nála előkelőbb pozícióban álló alakulatokkal remizett (Emmen, MVV). Ma egy ötgólos támadóközéppályás eltiltott lesz, rajta kívül egy bekk sérült hónapok óta.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

37283VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A hazaiak támadójátéka félelmetes, ám a védelme nem stabil. Az Almere az esélyes, de három találatban nagyobb értéket érzünk. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!