<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Akár Szalai is hozhatja a tippünket Dárdaiék ellen

Borzalmasan nehéz helyzetben van a Hertha, ugyanis majdhogynem csapatnyi hiányzója lesz a nagyszerűen teljesítő, mindössze két vereséggel álló Hoffenheim ellen.
Német bajnokság
Hertha BSC – Hoffenheim
Péntek, 20:30 óra

A Dárdai Pál irányította Hertha BSC Szalai Ádám csapatát, a Hoffenheimet fogadja a német bajnokság 26. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Az ötödik helyen álló berliniek a mezőny legjobb hazai mérlegével büszkélkedhetnek, eddigi 12 otthoni meccsükön ugyanis egy-egy döntetlen és vereség mellett tízszer nyertek, s a magyar vezetőedző szerint most is egyértelmű cél a három pont begyűjtése, noha a sérültek listája egyre hosszabb.

„Nincs alibi péntekre. Ha jó napot fogunk ki, bárkit legyőzhetünk” - mondta Dárdai, aki ugyanakkor nehéz helyzetben van a csapatösszeállítást illetően, nem számíthat ugyanis Weiserre, Lustenbergerre, Plattenhardtra, Dudára és Kurtra sem, míg Kalou és Brooks szereplése erősen kérdéses.

A Hoffenheim a negyedik helyen áll, öt ponttal megelőzve a Herthát, s bár otthon még veretlen, idegenben nem megy neki túl jól, mindössze három győzelmet aratott, s hét döntetlen mellett kétszer kikapott. A forma ugyanakkor rendben van, a legutóbbi öt Bundesliga-derbin három győzelem és két döntetlen a mérleg.

13005. Hertha BSC – Hoffenheim, mindkét csapat szerez gólt (1.75) – Tippmix

Nagy kérdés, mennyire veti vissza a Herthát a sok-sok hiányzó. Berlinben egyedül a Bremen kapuját nem tudta bevenni a Dárdai-együttes, a Bayern és a Dortmund sem úszta meg kapott gól nélkül. Eredményes ugyanakkor a Hoffenheim is, amely a legutóbbi öt túráján szerzett legalább egy találatot, péntek este pedig a legerősebb összeállításában szerepelhet (Szalai rendszerint csere, noha már öt bajnoki gólja van ebben az évadban).

A bátrabbak a döntetlennel is megpróbálkozhatnak, mi a gólváltásra fogadunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!