<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Loki és egy jól fizető angol derbi

Kihasználnánk, hogy a címvédő Leicester inkább az Atlético elleni BL-visszavágóra koncentrál a bajnoki meccs helyett, emellett egy honi derbiben is komoly értéket látunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08295. Crystal Palace - Leicester, 1 és 4.5 gól alatt (1.95) - angol bajnokság, 16:00

Az utóbbi időben sokat írtunk már a címvédő Leicester csapatáról, hiszen előbb a kiesés elől kezdett el menekülni a csapat Ranieri menesztése után, illetve a BL-ben is érdekelt a gárda. Most, hogy zsinórban jött néhány győzelem, kezdhetnek megnyugodni a rókák, 8 pontra kerültek a veszélyzónától, így jelenleg nyugodtan fókuszálhatnak az Atlético elleni visszavágóra. Madridban úgy futott ki a pályára a csapat, hogy nagyjából egy olyan eredményt csikarjanak ki, mint ami összejött a Sevilla ellen. Kapura gyakorlatilag veszélytelenek voltak Vardy-ék, a támadó gyér játékát pedig mi sem támasztja alá jobban, mint hogy sikeres passza sem volt a 90 perc során. A védelmüket azonban dicséret illeti, hiszen csak egy könnyű szívvel megadott büntetővel bizonyult jobbnak náluk az Atlético.

A Crystal Palace az utóbbi hetekben megindította a hajrát, és mivel legutóbbi 5 meccsükből négyet is megnyertek (legutóbb 3-0-ra verték az Arsenalt), így fél lábbal már a PL 2017-18-as mezőnyében érezhetik magukat. A védelem egészen jól teljesít a hajrában, és kezdenek támadásban is életjeleket mutatni. Gyakorlatilag papírformának tekinthető a Palace sikere, hiszen minden bizonnyal a Leicester az Atlético elleni visszavágóra koncentrálja majd erejét, a PL-ben jelenleg nincs miért izgulnia. Esik is a hazaiak oddsa rendesen, így egy nagyobb szorzó reményében célszerű a gólokat is belevenni a fogadásba.

17356. Debrecen - MTK, 1 (1.90) - magyar bajnokság, 18:30

Nagy csalódás érte a hajdúságiakat a hétközi fordulóban: a Loki pont nélkül maradt Mezőkövesden. Pedig Pontes legénysége ezt megelőzőn kétszer is nyerni tudott - erre régen volt példa a piros-fehérek életében. Jelenleg a veszélyzónában állnak Tőzsérék, 30 ponttal csak a kilencedik helyen állnak. A Nagyerdőben gyenge a statisztikájuk, négy siker, négy döntetlen és öt vereség jött eddig össze Holmanéknak. Bár furcsa és szokatlan leírni, de a Debrecen a kiesés ellen harcol, és minden pontra nagy szüksége van. Az MTK is menekül, ugyancsak 30 pontos, de rosszabb gólkülönbsége miatt csak a tiezdik Tamási Zsolt együttese szeszélyes formát mutat tavasszal, ért el fontos sikereket, de közben vereségek is tarkítják a sort. Legutóbb, szerdán este a Haladás látogatott az Új Hidegkuti-stadionba, és Kantáék nem bírták feltörni a jól záró zöld-fehér védelmet (Haladás, 0–0). Idegenben nem megy Torghellééknek, 1-6-5-ös statisztikájuk gyámoltalan vendégprodukciókra vall. Az idén eddig kétszer döntetlenezett egymással a két csapat, ma viszont a Loki képes lehet otthon tartani a pontokat.

 
 
  • 1ikszmix2017április15.08:26ÚjVálasz

    Mai Tippek: http://ikszmix.blogspot.in/2017/04/szombat-1_14.html
    Blog: http://ikszmix.blogspot.hu/

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!