<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Feyenoord, WBA-Pool és a ZTE

Kosárban, valamint holland és angol fociban utazunk a hét utolsó napján. Az oddsok pedig: 1.40, 1.45 és 1.75!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07545. West Bromwich – Liverpool, mindkét csapat szerez gólt (1.75) – angol bajnokság, 14:30

Az utóbbi hetekben megtorpant, így az európai kupaszereplést érő helyekért vívott harcban lemaradni látszik a West Brom, amely 12-8-12-es mérleggel áll a Premier League nyolcadik pozíciójában. Otthon 9-2-5-öt tud, ám mostanában elvitte a pontokat a Crystal Palace és a Southampton is. Nem kizárt, hogy vasárnap a Liverpoolon lesz a sor, azt viszont nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne találjon be a házigazda. Pulis edző a hírek szerint valamennyi futballistájára számíthat, így a legerősebb összeállításban léphet pályára az együttes. Az otthoni 27-19-es gólkülönbség eseménydús meccsekről árulkodik, ráadásul a Liverpool mostanában senkivel szemben sem ússza meg kapott találat nélkül.

Mignolet a legutóbbi hét bajnokin kapott gólt, akárcsak Karius, aki tavaly októberben a ’Pool kapuját védte, amikor is, fordított szereposztásban 2-1-nyert a Klopp-csapat (ezt megelőzően 1-1-re és 2-2-re végeztek). A Liverpool a bajnoki címet már nem nagyon tudja megszerezni, ám a Bajnokok Ligáját érő helyezés kellő motiváció. A sereg hat PL-meccse veretlen, ugyanakkor vasárnap sem lesz teljes: Mané, Lallana és Henderson is fontos hiányzó. A liverpooli csapat a legutóbbi három bajnokiján döntetlent játszott a West Brom otthonában, ez az eredmény ezúttal sem elképzelhetetlen. A ’Pool 7-5-4-es sort hozott össze eddig a túráin, a 16 fellépésen 27-24-es a gólkülönbsége.

14907. Feyenoord - Utrecht, 1 (1.40) - holland bajnokság, 14:30

Az éllovas fogadja a 4. helyen állót a holland élvonal 31. körében. Nem sok van hátra a pontvadászatból, és a hazaiak motivációja egyértelmű: meg kell őrizni az első helyet az Ajax csapatával szemben ebben a fordulóban is! Az amszterdami vereség (1-2), valamint a Zwolle elleni 2-2 után ugyanis teljesen nyitottá vált a bajnoki harc, az Ajax csupán egyetlen ponttal van lemaradva tőlük. Ezzel szemben az Utrecht 53 pontjával és az utóbbi időben mutatott remek formájával megszilárdította 4. helyét a tabellán. A PSV befogására már nincs esélye (15 pont a hátrány), a Vitesse pedig 5 pontra van tőlük. Zsinórban 4 bajnokit nyert meg a csapat, vagyis fejben már készülhetnek az El-indulásért rendezendő rájátszásra. A Feyenoord meglehetősen ritkán hibázik Rotterdamban (13-2-0) és az 51-10-es gólkülönbsége is tekintélyt parancsoló. Mindenképp motivált lesz a házigazda, hiszen az őket üldöző Ajax is kötelező győzelemre készül 16:45-től a Heerenveen ellen Amszterdamban. Hazai oldalon a középpályán El Ahmadi (26/5) kivételével minden alapember bevethető, míg a vendégeknél kimarad egy a védelemből, a középpályáról és a támadósorból is 1-1 játékos. Nincs mese, a Feyenoordnak itt hoznia kell a kötelezőt, különben az Ajax olyan lélektani előnyre tehet szert az utolsó 3 körre, amellyel szemben a rotterdami csapatnak nem biztos, hogy lesz esélye a bajnoki címre.

07687. ZTE – Szombathely, 1 (1.45) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Szenzációsan összeállt a zalaegerszegi együttes, amely jelenleg a negyedik helyen áll a felsőházi rájátszásban. Hatalmas skalpokat gyűjtöttek Szabó Zsolték az utóbbi hetekben: előbb 97-89-ra verték otthon a Szolnokot, majd 90-89-re diadalmaskodtak Székesfehérváron. Odahaza 10-4-es mérleggel áll a ZTE ebben az évadban, zsinórban négy sikernél jár. A Falco sem rossz, ám idegenben megáll a tudomány, mindössze négy győzelem mellett 11 zakó a mutató. Az utóbbi időben ellenállhatatlan a Bencze-csapat támadójátéka, míg a vasiakat könnyű megszórni: 90 pont fölött kapott az együttes Kaposváron, Szolnokon és Körmenden is.

Ugyanebben a felállásban, tavaly decemberben 90-82-re nyert a ZTE, azt megelőzően 84-49 lett a meccs vége. Úgy véljük, vasárnap is hasonló forgatókönyv szerint alakul az összecsapás, és tovább robog a Zalaegerszeg.

 
 
  • 1Clement2017április16.19:44ÚjVálasz

    Kösz a "Tuti" ZTE tippet, kiszopnak, mint a sz@r!!! @@@

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!