<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Szerda este jöhet az újabb Barca-csoda?

A torinói 0-3 után a Barcának ismét csodára lenne szüksége a továbbjutáshoz. Nem taktikázhatnak sokat a katalánok, így a gólváltás bőven benne van a pakliban.
Bajnokok Ligája
Barcelona - Juventus
Szerda, 20:45 óra

A Barcelona nehéz napokat él meg mostanság. A BL előző körében noha végrehajtotta a lehetetlen küldetést a PSG 6-1 arányú legyőzésével a katalán alakulat, ám azóta sem klappol minden a gárdánál. A La Ligában kikaptak Messiék a Malagától, majd a Juve elleni első mérkőzésen is akadozott a gépezet. A bajnokságban három pont a lemaradása az ősi riválissal szemben, ráadásul a Realnak még van egy elmaradt mérkőzése is. Ha a hétvégi El Classicón nem nyernek Rakiticék, minden bizonnyal elbukják a bajnok címet. A keret ezúttal sem lesz teljes, az eltiltott Busquets ugyan visszatérhet, de Rafinha és Vidal szolgálataira nem számíthat Luis Enrique, illetve Turan és Mascherano pályára lépése is erősen kérdéses.

A Juventus rohamléptekkel halad az újabb bajnoki címért, Allegri mester fiai immár nyolcpontos előnnyel várhatják a Serie A hajráját. Higuainék emellett bejutottak az Olasz Kupa fináléjába is, tehát valóban kijelenthető: nagyszerű formában vannak Dybaláék. Idegenben azért botlottak már néhányszor Cuardadóék, ám nem mostanában: január 15-én a Fiorentina verte meg őket, azóta nem kaptak ki a csíkosak. A BL-ben őrzik veretlenségüket az olaszok, a csoportmeccsek után a Portót oda-vissza verték Barzagliék. Allegri a hétvégi bajnokin tartalékos összetételben vezényelte pályára alakulatát, amely így is simán győzött Pescarában (0-2). Pjaca nem lehet ott a társaival sérülés miatt, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll, a hírek szerint még a kisebb sérüléssel bajlódó Dybala is.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06361HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50

Azt gondoljuk, hogy a Barca még egyszer nem tudja megismételni a bravúrt - a Juve lényegesen stabilabb annál, minthogy négyszer kapituláljon. És kontrákból veszélyesek lesznek Mandzukicék, a gólváltás éppen ezért nagyon benne van a pakliban. Mi erre fogadunk!

 
 
  • 1baboca2017április19.13:54ÚjVálasz

    Erre a meccsre kíváncsi leszek.. A Juventusnál az a 6.10 Odds nem semmi :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!