<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Pazar szorzó a svéd finálé második meccsére

A svéd bajnoki döntő első meccsét biztosan nyerték meg a göteborgiak, kedden vendégként újabb lépést tehetnek a bajnoki cím felé.
Svéd jégkorongbajnokság, döntő
Brynäs - HV 71
Kedd, 19:15 óra

A Brynäs Gavle nagyot harcolt a negyeddöntőben, 4-2-es összesítéssel verték ki a Linköpinget, majd pedig 4-3-mal a címvédő Frölundát, tehát fáradtabbak ellenfelüknél. Két kiemelkedő játékosuk van, a 15 pontos Clark (9+6) és a 14 pontos Lindblom (4+10). Kapusuk, Rautio remekel, 94,4%-os védési hatékonysága és 1,44-es kapott gólátlaga kiváló.

A HV71 Jönköping csak egyetlen vereséget szenvedett eddig a rájátszásban, a Färjestadot söpréssel búcsúztatták, míg a Malmőt 4-1-gyel verték ki. Kevesebb meccset játszottak ellenfelüknél, 4 játékosuk is 9 pontos. A kapuban Söderström 92,8%-a és 1,86-os kapott gólátlaga jó.

27863. Brynäs - HV 71, meccsgyőztes 2 (1.85) - Tippmix

A döntő első meccsét a HV71 5-2-re nyerte hazai jégen, most idegenben is behúzhatják, hogy újabb lépést tegyenek az SHL-győzelemért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!