<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 1.50, 1.70, 1.80 - fogadunk?

Jól fizető hazai a svéd futballbajnokságból, 1-es a dunántúli kosárderbin, és a "szokásos" tipp a Manchester United otthoni fellépésére. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

31518. Elfsborg - Örebro, 1 (1.70) - svéd bajnokság, 18:30

Az Elfsborg a jó kezdés után (Kalmar, 1–5) kétszer is kikapott, előbb az AIKtól Borasban (1–2), majd a Djurgarden vendégeként, meglepően simán (3–0). A sárga-feketék az előző évben az ötödik helyen zárt, otthonában volt erősebb. A Örebro a középmezőnyben zárta a 2015/2016-os bajnokságot, a nemzetközi szereplésre nem volt esélye, de a kiesés miatt sem kellett aggódnia az együttesnek. Az idei kiírást eddig remekül kezdte a gárda, három mérkőzésen hét pontig jutott, őrzi tehát veretlenségét. Az igazsághoz hozzátartozik viszont, hogy eddig gyengébb ellenfelekkel találkozott az Örebro. Eddigi egy idegenbeli mérkőzésén döntetlenezett. Az Elfsborgnak muszáj lesz javítania, az eddig kissé szerencsés vendégek ellen ez ma sikerülhet.

12462. Zalaegerszeg – Körmend, meccsgyőztes, 1 (1.80) – férfi kosárlabda NB I, 19:00

Hazai környezetben hihetetlen bravúrt ért el a Körmend, hiszen hat játékossal - valójában öttel, hiszen Németh, az egyetlen csere pont nélkül maradt – győzte le otthon az Albát. Vendégként azonban jóval nehezebb érvényesülni, főleg az ősi rivális ZTE csarnokában. A vasiak továbbra sem számíthatnak Petty és Dickerson játékára, Allen szereplése pedig kérdéses, a három „fix” légiós Gibbs, Kromah és Smith lesz.

A ZTE legyőzte otthon a Szolnokot, majd nyerni tudott Fehérváron, a Falco elleni hazai meccsen azonban megszakadt a jó sorozat (68-80). Kétségtelen, hogy a Körmend ebben az idényben már háromszor legyőzte a Zalaegerszeget (február közepén 88-85-re vendégként), ám a mostani előjelek nem túlságosan kedvezőek vasi szempontból. A hazaiaknál Kerpel-Froniuson és Feketén kívül mindenki bevethető, különösen centerposzton tűnik jelentősnek az otthon 10-5-ös mérleggel álló ZTE fölénye (Szabó Zs., Drungilas).

25308. Manchester Utd. - Anderlecht, 1 és 4.5 gól alatt (1.50) - Európa-liga, 21:05

Belgiumban 1-1-es döntetlent hozott a két együttes mérkőzése, vagyis a MU elérte célját, hiszen nem került hátrányba és gólt lőtt idegenben. Ez mindenképp jó alapot adhat Mourinho csapatának a továbbjutáshoz, amelyre nagy szükségük van, hiszen a trófea esetleges megnyerésével automatikusan a BL-csoportkörbe kvalifikálná magát az együttes. A Premier League-ben sem áll távol a csapat a BL-indulástól, azonban a 4. hely ott csak selejtezőt érne, a dobogótól pedig jelenleg 6 pontra van a társaság. Így aztán érthető, hogy fontossá vált ez a sorozat a házigazdának, amely a Chelsea 2-0-ás legyőzésével hangolt erre a visszavágóra.

Az Anderlecht is győzni tudott a hétvége során az Oostende vendégeként (1-0), így 6 pontra növelte előnyét a felsőházban, vagyis óriási lépést tett a bajnoki cím felé. Mivel a belga bajnoki cím automatikusan BL-csoportkört ér, így az ottani siker valamivel nagyobb prioritást élvez, ugyanis az Európa-liga megnyeréséhez még rögös út vezethet. A MU fölényben játszott már az első meccsen is, de a hajrában végül összejött a belga egyenlítés, vélhetően ezúttal is a United lép majd fel kezdeményezőbben, és az erőviszonyok, valamint a Belgiumban látottak alapján jó esélyt látunk a manchesteriek sikerére. Gólzápor azonban nem várható, mindannyian ismerjük Mourinho csapatának játékát...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!