<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két bátor hazaiból profitálnánk

A holland és az angol másodosztályban is ragyogóan fizető hazai tippre bukkantunk. Nyerjünk együtt!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16252. Achilles'29 - Dordrecht, 1 (2.20) - holland másodosztály, 20:00

A kiesés szempontjából döntő jelentőséggel bír a ma esti mérkőzés. A hazaiak az utolsó helyen állnak, szinte az egész évben, ám mivel megnyerték a két utolsó bajnokijukat, megközelítették három pontra az utolsó előtti, már bennmaradó helyen lévő dordrechtieket. Az Achilles gyengén teljesített mindvégig, 20 pontos, otthon 2-3-12-es statisztikát hozott össze. Az övé a leggyengébb csatársor és a második legrosszabb védelem. A sorsolása nem könnyű, és mivel sokkal rosszabb a gólkülönbsége riválisánál, így ha ma nyer, még egy ponttal kell többet gyűjtenie. A Dordrecht is gyengén szerepelt az idén, csak 23 pontja van, idegenben 1-3-13-as mérlege a legrosszabbak egyike. Vereségeket szenvedett az elmúlt hetekben, és eltiltottja is lesz a mai mérkőzésen. Az Achilles a jobb formájában bízhat, otthon legyőzheti közvetlen vetélytársát.

33912. Norwich - Brighton, 1 (2.30) - angol másodosztály, 20:45

A Norwich 63 pontjával a 8. helyen áll a Championshipben 43 fordulót követően. Matematikai sincs már esélye a kanáriknak, hogy elcsípjenek egy play off-pozíciót, mivel a 6. Fulham 73 egységig jutott. Pedig a klubnál az azonnali visszajutást tűzték ki célul erre az évadra. A rajt nem is volt rossz, de télre megfáradt a gárda. Tavasszal voltak ugyan fellángolásai a csapatnak, de az összességében kevésnek bizonyult. Otthon még jól is mentek a sárga-zöldek, 13-4-4-es mérlegük az erősebbek közé tartozik, vendégként viszont halványak voltak. A formájuk hullámzó volt, legutóbb nyerni tudtak a Preaton vendégeként. A Brighton csodát tett, feljutott a Premier League-be. A listavezető tulajdonképpen már a szezon elején a dobogón tanyázott, és végül összejött a több évtizede várt pillanat. 92 pontos, idegenben 11-5-5-ös mutatót hozott össze. Tavasszal volt egy kisebb hullámvölgy a kék-fehérek teljesítményében, de az utolsó öt bajnokijukat már kivétel nélkül behúzták. A Brighton ünnepelt az elmúlt napokban, az otthon erős Norwich ezt kihasználhatja. Mi hazai sikerre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!