<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: befutottak a péntek tuti meccsei

Pályán a Real Madrid, valamint Szalai Ádám meglepetéscsapata. Lesz szó francia futballról is. Fogadjunk, hogy nyersz!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34182. Reims - Nimes, Félidő: X2 (1.45) - francia másodosztály, 20:00

A francia második ligában már csak öt forduló van hátra, és jelenleg mindkét csapatnak még megvan az esélye a feljutásra. A házigazda 51 pontos, otthon erős, statisztikája 9-4-3. A formája nem jó, az utolsó négy bajnokiján nem tudott győzni. A Nimes 54 ponttal a negyedik helyen áll, a dobogós Lens 55-nél tart. A piros-fehérek idegenben különösen hatékonyan szerepelnek, kilencszer nyertek már, háromszor döntetleneztek, és csak négyszer kaptak ki. A Nimes lendületben van, az utolsó három meccsét megnyerte a bajnokságban. Ma is jó eséllyel pontot tud szerezni az együttes, félidőben nem áll majd vesztésre a csapat.

12277. 1. FC Köln – Hoffenheim, mindkét csapat szerez gólt (1.55) – német bajnokság, 20:30

Szalai Ádám csapata, a tabella harmadik helyén álló Hoffenheim a német élvonal 30. fordulójában bebiztosíthatja indulását a Bajnokok Ligájában. Amennyiben a magyar válogatott csatár együttese pénteken nyerni tud Kölnben, Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC pedig szombaton nem győzi le a Wolfsburgot, a Hoffenheim biztosan nem végez a negyedik helynél hátrébb a tabellán. A Bundesliga első három helyezettje a BL főtáblájára kerül, a negyedik pedig selejtezőt játszhat. Amennyiben Szalai – aki múlt szombaton kétszer volt eredményes a Mönchengladbach ellen - ismét betalál, ő lesz a Bundesliga történetének legeredményesebb magyar labdarúgója, most ugyanúgy 39 gólnál jár, mint Huszti Szabolcs, aki jelenleg a kínai élvonalban szerepel.

Jól szerepel a Köln is, ám az utóbbi hetek eredményei visszaesést mutatnak: a legutóbbi négy bajnoki közül hármat elveszített az együttes. Otthon 7-5-2 a mérleg, egy gólt szinte mindig szerez a csapat. A hazai környezetben még veretlen Hoffenheim vendégként sem rossz, négy győzelem és három vereség mellett minden második találkozóján döntetlenre végez (4-7-3). A Köln fellépésein rendre potyognak a találatok mostanában, Szalaiék pedig lendületben vannak – ebből könnyedén összejöhet a gólváltás.

08956. Real Madrid – Darüssafaka, 1 és 160.5 pont felett (1.90) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Jön a Real-Darüssafaka párharc második felvonása: a szerdai ütközetet 83-75-re nyerte a madridi sztárcsapat. A negyeddöntőben három győzelem szükséges a továbbjutáshoz, így a spanyoloknak rendkívül fontos lesz a pénteki összecsapás is. A Real megszerezte a legmagasabb kiemelést az alapszakasz során, végül 23-7-es mérleggel zárt, megelőzve a CSZKA-t. Ragyogó hajrát nyomtak a madridiak, és a forma most is rendben van, minden sorozatot figyelembe véve kilenc diadalnál járnak. Otthon 14 győzelemmel és 1 vereséggel zártak az Euroligában.

A Darüssafaka rájátszásba kerülése az utolsó fordulóig kérdéses volt, a Crvena zvezda elleni meccsen múlt az, hogy folytathatja-e a csapat a rájátszásban. Végül simán nyertek a törökök hazai környezetben, és ha a hajrájukat nézzük, akkor teljesen megérdemelten léptek tovább a végére kissé elfáradó szerbekkel szemben. Szerdán jól kezdtek a török, az első negyedet nyolc ponttal megnyerték, a Real a harmadik felvonásban vette át az irányítást. Az utolsó etapban már 14 ponttal is vezettek a hazaiak, ám a Darüssafaka visszakapaszkodott, így viszonylag szoros lett a vége. Az alapszakaszban ebben a felállásban 100 pont fölé jutott a Real február végén 83 török ponttal szemben. Ezúttal jobb játékot várunk a spanyoloktól, eljuthatnak 90-ig, és ha ez összejön, akkor 71-75 török pont is elegendő lehet a tipp sikerességéhez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!