<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy merész húzással nagyot szakíthatsz pénteken

Ha holland másodosztály, akkor gólok. Ebből a tendenciából igyekszünk profitálni péntek este. Fogadjunk!
Holland másodosztály
Cambuur - RKC Waalwijk
Péntek, 20:00 óra

A Cambuur lecsúszott az azonnali visszajutásról, a társulat osztályozóra szorul. A gárda nagyon elrontotta a bajnokság elejét, ki is rúgták októberben a trénert. Érkezett Arne Slot, akinek vezetésével összekapta magát az alakulat, fel is jött a 3. helyre a táblázaton, de a lemaradása 11 pont a Venlóval szemben, így előzni már nem tud a csapat. 65 egység áll a gárda neve mellett, hazai környezetben pedig impozáns, 11-3-3-as mutatót hoztak össze a sárga-feketék. A formájukra nem lehet panasz, február elejétől csak egyszer kaptak ki, az utolsó négy ütközetükben nem hibáztak. Otthoni gólkülönbségük 40-18, over/under statisztikájuk 20/15. A keretben nem lesz eltiltott, egy támadó-középpályás viszont sérült.

A Waalwijk még odaérhet a playoffra, jelenleg 50 pontja van, nem is olyan gyatra (6-4-7) idegenbeli mérleggel. A sárga-kékek szépen termelik a találatokat, a túrákon 27-37 a gólkülönbségük. Over/under mutatójuk 22/13. Az elmúlt hetekben elmaradtak az eredmények, öt bajnoki óta képtelen nyerni. Nem igazán jó a hangulat a csapat háza táján, egyebek mellett azért sem, mert több futballistával nem sikerült megállapodnia a klubnak, így ők biztosan távoznak a nyáron. Eltiltott nincs, egy bekk és egy szélső már régóta sérült.

00897. Cambuur - RKC Waalwijk, 3.5 gól felett (1.85) - Tippmix

A Cambuur a találkozó esélyese, de a gólokban még inkább van érték. Az utolsó öt egymás elleni ütközetükben mindig esett legalább négy gól. Mi a +2.5-ös és a +3.5-ös lehetőséget favorizáljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!