<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Itt a helyed, ha unod a kis szorzókat

Az első pillanattól kezdve bekezd a Bayern München, ragyogó odds az olasz másodosztályból: naná, hogy szombatra is találtunk jól fizető tippeket.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

35641. Vercelli - Salernitana, X (2.75) - olasz másodosztály, 15:00

A 13. fogadja a 12. helyezettet a Serie B 37. fordulójában. A hazaiak 45 pontosak, eltávolodtak a kiesőzónától. Otthonukban 7-7-4-es statisztikával rendelkeznek. A formájuk egészen jó, február vége óta nem szenvedtek vereséget bajnokin, az utolsó két mérkőzésüket megnyerték, és öt találkozó óta nem kaptak gólt. A salernói együttes 49 pontos, csak kettővel van lemaradva a playoffos helyektől - már ha lesz az idén rájátszás, és a harmadik Frosinone nem ver rá tíz pontot a negyedik helyezettre. A bordók is erős tavaszt futnak, az utolsó hat mérkőzésük közül ötöt megnyertek, és csak egyszer maradtak alul. Idegenben négyszer győztek, hatszor végeztek döntetlenre és nyolcszor kikaptak. Ősszel 1–1 lett a végeredmény, és most sem lenne rossz a pontosztozkodás egyik csapatnak sem.

16310. Bayern München – Mainz, a Bayern 1.5 gól felett szerez az 1. félidőben (2.45) – német bajnokság, 15:30

Megírtuk már, hogy a Bayern az évad valamennyi (!) hazai találkozón szerzett legalább egy gólt az első félidőben, a gyenge Mainz ellen kettőig is eljuthat. Drámai meccsen estek ki a müncheniek kedden: hiába győztek 2-1-re Madridban, a hosszabbításban jobb volt a Kassai Viktorral „megerősített” Real. A Bundesligában nyolc pont az Ancelotti-csapat előnye, a hazai mutató pedig egyenesen félelmetes: 11 győzelem és három döntetlen, 48-6-os gólkülönbség.

A 15. helyen álló Mainz a kiesését igyekszik elkerülni, nem biztos, hogy sikerrel jár. A 9-5-15-ös mérleg halovány, vendégként szinte mindig veszít a társaság (3-1-10) – többször méretes zakóval (3-0, 4-0) mehetett haza. Aligha kell hangsúlyozni, hogy ebben a párharcban óriási a bajor fölény, és bár Neuer és Javi Martinez hiányozni fog, Müllerék könnyen kiüthetik a riválist.

 
 
  • 2mizo772017április22.18:00ÚjVálasz

    A nagy bayern kiütés majdnem vereséggel záruló x lett!:)
    Valóban,a bayern fáradt,és mivel a bajnokság is már gyakorlatilag megvan,nem igazán készültek erre a meccsre!A Mainz pedig nyilván kapar a bentmaradásért,össze is jött részükről a bravúr!

     
  • 1pozsi2017április22.10:12ÚjVálasz

    A Bayern meccs húzós, most jöttek haza Madridból, ráadásul jövő héten kupameccs a Dortmunddal, a bajnokság félig-meddig megvan, a fél csapat pihenni fog, persze így is nyerni fognak valószínűleg, de én nem várok nagy gólparádét!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!