<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Itt a kihagyhatatlan húzás a Dortmund meccsére

A Dortmund számára óriási csalódás a Monaco elleni kiesés a BL-ben, de a 'Gladbach is vereségből érkezik erre a derbire. A támadósoroknak szavazunk bizalmat.
Német bajnokság
Mönchengladbach - Dortmund
Szombat, 18:30 óra

A Mönchengladbach felemás szezont fut. A bajnokságban sokáig bukdácsolt az együttes, így nem is okozott nagyobb meglepetést a téli edzőváltás. A rutinos Dieter Hecking érkezett a kispadra, és a szakember fel is zárta a zöld-feketéket. Jöttek is az eredmények, felzárkóztak a tabella 9. helyére, 39 pontosak, és már csak két egység a lemaradásuk az EL-es pozícióban tanyázó Freiburggal szemben. A formájuk némiképp szeszélyes, két siker után a Hoffenheimnél simán kikaptak 5-3-ra. Ez a mérkőzés is bebizonyította, hogy az előrejátékban erős a brigád, ugyanakkor a védelem még most sem állt össze rendesen. Hazai környezetben 7-3-4-es sort tudnak felmutatni Stindlék, ehhez 21-12-es gólkülönbség párosul. A keretben még mindig sok a sérült, minden csapatrészben lesznek fontos hiányzók.

A sárga-feketék búcsút intettek a BL-nek: a Monaco oda-vissza legyőzte Thomas Tuchel legénységét. A gárda e két fellépésen hat gólt kapott - és bizony a Bundesligában is sebezhető a hátsó alakzatuk, különösen vendégségben. Idegenben 4-5-6-os soruk gyenge (27-25), csak a freiburgi túrát úszták meg kapott gól nélkül Ginterék. Jelenleg a 53 egységgel a 4. helyen állnak, különversenyt vívnak a Hoffenheimmel a BL-főtáblás pozícióért. Az elmúlt hetekben a BL-en kívül is kaptak ki Reusék, az Allianzban sem volt szemernyi esélyük sem néhány hete (Bayern 4-1). Schürrle, Bartra és Götze biztosan nem lehet ott a társaikkal sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

16510VTöbb, mint 2.5 gól1.50

Mindkét fél motivált lesz, és mindkét alakulat nagyszerű támadóalakzatokkal rendelkezik. A találatokban látunk fantáziát, összejöhet három, és meggyőződésünk, hogy mindkét háló megzörren majd!

 
 
  • 1pozsi2017április22.09:58ÚjVálasz

    A bátraknak: gladbach nyer + BTS: 5,25
    A Dortmundot az ág is húzza, szerdán még Monaco-ba játszottak, a gladbach-nak is kellenek a pontok, ha oda akarnak érni az EL-re.
    Persze nem tuti, de 5,25-ért egy kombinációs szelvényen simán elfér.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!