<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két 1.90-es odds a hét utolsó napjára

A holland élvonal rangadójára, és a norvég bajnokság esti derbijére fogadunk ezúttal pazar szorzókért.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

19605. PSV - Ajax, 2. félidőben lesz több gól (1.90) - holland bajnokság, 16:45

Könnyen lehet, hogy a bajnoki címet is döntően befolyásolja majd a 32. forduló rangadója Eindhovenben, ahol a 75 pontos, jelenleg 2. helyen álló Ajax tesz látogatást. A PSV alaposan elszúrta az előző fordulót, hiszen Hágában sokáig vezettek, ám ráültek az 1-0-ás előnyükre és ez a végén megbosszulta magát. Így minden bizonnyal be kell majd érniük a dobogó alsó fokával, hiszen ahelyett, hogy 4 pontra közelítették volna meg az Ajaxot (amelyet akár ezen a meccsen 1-re is lefaraghattak volna), 6 pontra távolodtak a riválistól... Nagyon komoly előnye lehet azonban a PSV-nek ezen a meccsen a hazai pálya, valamint az Ajax kettős terhelése. A vendégek ugyanis az Európa-ligában hosszabbításra kényszerültek a Schalke ellen, de végül sikerült kiharcolniuk a továbbjutást és az elődöntőben a Lyon vár majd rájuk.

Kérdés, hogy melyik porondra fókuszálnak majd inkább: az El megnyerésére, vagy inkább a Feyenoord megelőzésére és ezáltal a holland aranyéremre (amely szintén BL-csoportkört érne). Nos, valószínűleg ezt a kérdést is eldönti majd ez a vasárnapi meccs. Abszolút háromesélyes meccs ez, így a kimenetel helyett érdemes a gólok felé venni az irányt, ugyanakkor a 2.5 over és a mindkét fél betalál opciók nevetségesen gyengén fizetnek ahhoz képest, hogy itt óriási küzdelem várható. A küzdelemből kiindulva viszont találunk egy jól fizető opciót, nevezetesen azt, hogy a második játékrész lesz majd eseménydúsabb. Az első felvonás jó eséllyel taktikus és óvatos játékot hoz majd. Az őszi 1-1-es amszterdami meccsük is 0-0-ás első félidőt hozott, majd egy gólváltást a második játékrészben. A PSV ebben a szezonban 38 gólt lőtt a 2. félidőben (góljainak 61.3%-át), míg az Ajax 45-öt (góljainak 62.5%-át). Mindezek alapján megér egy próbát az, hogy a 2. félidőben lesz több gól.

36113. Lilleström - Brann Bergen, 2.5 gól felett (1.90) - norvég bajnokság, 20:00

A szombati norvég bajnokik sorát zárja ez a derbi, ahol a 7 pontos Brann a 3 pontos Lilleström vendége lesz este 8-kor. A Brann csapatától a tavalyi ezüstérem után ezúttal is elvárás, hogy odaérjen a dobogóra, ami nem is tűnik lehetetlen küldetésnek. Lars Nilsen számára jó hír, hogy sikerült megtartani télen a kulcsjátékosok jelentős részét, így pl. a középpályán Haugent, vagy épp a svéd támadó Orlovot. Eddigi egyetlen vereségüket a Kristiansund otthonában szenvedték el egy véleményezhető büntetővel, és ha az a tizenegyes nincs, akkor könnyen a győzelem is összejöhetett volna. A Haugesund és a Strömsgodset ellen remekül működött minden csapatrész, de idegenbeli meccseikre is át kellene menteni az otthoni produkciót.

Jön az a Lilleström, amely egyértelműen alsóházi szintet képvisel, és ezt eddigi teljesítményükön is láthattuk. Az elmúlt években anyagi nehézségei is voltak bőven a hazaiaknak, de végül sikerült megmenteni a csapatot a csődhelyzettől, de kiugró eredmény nem várható tőlük. A gyakorlatilag védelem nélküli Haugesund ellen úgy kaptak ki otthon 2-0-ra, hogy kihagyhatatlan helyzetek sorait dobták a kukába. A védelem gyenge és hibát hibára halmoznak a srácok hátul, nehezen tudjuk elképzelni, hogy lehoznák kapott gól nélkül a Brann elleni derbit. Ezúttal is jól fizetnek a gólok, ami a Brann idegenbeli meccseit elnézve érthető is. Azonban ha a vendégek átmentik erre a találkozóra a Haugesund ellen mutatott játékukat, akkor könnyen összejöhet a 3 találat a 90 perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!