<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Megbízható elképzelés a Serie A-ból

Gyakorlatilag tét nélküli meccsen találkozik egymással az Udinese és a Cagliari vasárnap délután. Felszabadult játékot várunk a csapatoktól, és persze gólokat.
Olasz bajnokság
Udinese - Cagliari
Vasárnap, 15:00 óra

A 11. fogadja a 13. helyezettet a Serie A-ban, különösebb tétje nincs már az összecsapásnak, előre és hátra kell sem tekintgetniük a gárdáknak. A rossz rajt után Luigi del Neri felrázta az északiakat, ez azonban ahhoz volt elegendő, hogy biztonságban töltse a tavaszi szezont a csíkos alakulat. A Friuliban 7-3-6-os mérleget produkáltak Zapatáék, akik egy jó sorozatot rontottak el a múlt hétvégén Nápolyban (3-0). A 4-3-3-as felállás marad, sérült Samir és Fofana, elől a De Paul-Zapata-Thereau trió rohamoz majd.

A szárdok magabiztosan maradtak benn a Serie A-ban, a szigetlakók 38 ponttal a középmezőnyben tanyáznak. Idegenben 3-2-11-es mérlegük felettébb szerény, gólkülönbségük a túrákon 13-31. A formájuk szeszélyes, hol nyernek, máskor veszítenek. A keretben Melchiorri és Dessena sérült, Ionita eltiltását tölti. Rastelli mester tartja a 4-3-2-1-es felállást, elől Sau és Joao Pedro előtt Boriello lesz a csúcsék.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

10978VTöbb, mint 2.5 gól1.55

Az Udinesének 20/12, a Cagliarinak 21/11 az over/under statisztikája. Ősszel 2-1-re nyertek a szárdok. Ma is találatokat várunk, legalább hármat. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!