<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

A török élvonalban vigasztalódhat az Besiktas

A Besiktas végül nem bírt a Lyon csapatával az El-ben, hétfő este saját közönsége előtt vigasztalódhat a török élvonalban.
Török bajnokság
Besiktas - Adanaspor
Hétfő, 19:00 óra

A török bajnok drámai körülmények között esett ki az EL-negyeddöntőjében: a Lyont ugyan legyőzte hazai pályán 2-1-re, ám a büntetőpárbajban a gallok bizonyultak higgadtabbnak. A fekete-fehérek most már a bajnokságban vigasztalódhatnak, és ott bizony reményteljes a helyzetük. A tabella éléről várhatták a játéknapot, 61 egység áll a nevük mellett, hazai pályán pedig kimondottan kegyetlenek Senol Günes tanítványai: 10-3-0-ás mérlegükhöz erőteljes, 32-11-es gólkülönbséget pakoltak hozzá. A bajnokságban remek formát mutatnak, 2017-ben csak egyszer szenvedtek vereséget, legutóbb a Trabzont verték idegenben fordulatos mérkőzésen (3-4). A házi gólkirály, Cenik Tosun eltiltását tölti, így a helyén Aboubakar kezd majd. Adriano és Quaresma is sérüléssel bajlódott, szereplésük kérdéses.

Az Adanaspor a bennmaradásért harcol, egyelőre kevés sikerrel: Koman Vladimir csapata a sereghajtó, 20 pontjuk van, hét egység volt a lemaradásuk a már vonal fölött tanyázó Kayserisporral szemben a forduló előtt. A társulat idegenben harmatosan teljesít, 1-3-9-es mutatójukhoz 8-24-es gólkülönbséget produkáltak. A brigád rossz passzban van, két vereséggel a háta mögött érkezik a mai ütközetre. Egy balszélső eltiltott lesz, két bekk pedig sérülés miatt hagyja ki a túrát.

21722. Besiktas - Adanaspor, (0-1) 1 (1.50) - Tippmix

Az Adanaspor 1999-ben, tehát csaknem 20 éve tudott nyerni ebben a felállásban, azóta még a pontszerzés sem jött össze a kiscsapatnak. Ma a Besiktas sikerét várjuk, és meggyőződésünk, hogy a végén legalább két gól lesz a különbség Taliscáék javára. Tippünk így hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!