<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz döntetlen, Fucsovics-bravúr

Juzsnij nagy név, ám Fucsovics legyőzheti Budapesten. A tenisztipp mellett természetesen futballban is utazunk: a Serie B-ben bukkantunk erősen sanszos döntetlenre.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00107. Fucsovics - Juzsnij, 1 (1.85) - tenisz, Budapest férfi egyes, 15:00

Kezdetét vette a történelmi verseny Magyarországon, hiszen még soha nem volt ATP-torna országunkban, most viszont olyan játékosok hadával találkozhat a magyar közönség, akivel eddig csak televízión keresztül. Természetesen nincs verseny hazai teniszező nélkül, hiszen az első fordulóban pályára lép első számú játékosunk Fucsovics Márton, akinek a sorsolása nem könnyű, de manapság nem is mondhatunk olyan ATP-versenyt, ahol könnyű lehetne. Az első kanyarban egy minden hájjal megkent, rutinos, orosz teniszezővel, Mihail Juzsnijjal találkozik.

A korábbi TOP 10-es, ám már jócskán ezt elhagyó, és jelenleg a 89. helyen álló, 34 éves játékos szép sikereket ért el pályafutása során, ám, ahogy telik az idő, annyira nehéz már számára is kiemelkedőt alkotni, vagy egyáltalán két mérkőzést egymás után megnyerni. Ez utoljára az év eleji, Chenaiban megrendezett versenyen sikerült neki. A hazai szurkolók minden bizonnyal óriási pluszt adnak majd Fucsovics Mártonnak. Az már vasárnap, Balázs Attila selejtezős mérkőzésén is látszott - amelyen sajnos nem sikerült a főtáblára jutás -, hogy a magyarok nagyon kivannak éhezve a jó teniszre, a hangulatra tehát minden bizonnyal nem lehet majd panasz. Bár hátrébb helyezkedik el a világranglistán Fucsovics, jó szervája, stabil alapvonal játéka, és talán a szél is neki kedvezhet, nincs ugyanis túl barátságos teniszidő mostanság kis hazánkban. Juzsnij nem játszik gyors teniszt, tempóban tehát főlé kerekedhet a magyar. Ha ez sikerül, márpedig érzésünk szerint ha nem is simán, de túljut az első fordulón Fucsovics, akkor a második körben összejöhet egy igazi csemege, a Fucsovics-Verdasco mérkőzés.

16147. Perugia - Verona, X (2.85) - olasz másodosztály, 20:30

Rangadót rendeznek a Serie B-ben: az ötödik fogadja a második helyezettet. A házigazda 56 pontos, otthon 7-9-2-es statisztikája viszont azt mutatja, hogy sok pontot hullajtott el saját pályáján. Összesen már 17 döntetlent játszott a csapat, A formája jó, 2017-ben csak kétszer kapott ki, a múlt héten Novarából hozta el mindhárom pontot a gárda. A feljutásért folytatott közdelem kiélezett, a Perugia sorsolása nem rossz, így jó esélyük van a rájátszásra. A Hellas ennél többre vágyik, egyenes ágon akarja kivívni a visszajutást a legmagasabb osztályba. Az őszt nagyon megnyomták a sárga-kékek, de téltől már többet hibáztak. Aztán az utóbbi hetekben megint jó passzban vannak Pazziniék, akik a szombati, Bariban aratott sikerükkel feljöttek a 2. helyre. 65 pontosak Pazziniék, vendégként viszont csak 7-5-6 az eredménysoruk. Ha ma pontot szereznek a veronaiak, nagy lépést tesznek a feljutás felé. Az iksz elméletileg egyik csapatnak sem rossz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!