<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 foci, 1 tenisz, 6.93-as odds

Megkezdődött Budapesten is teniszbajnokság, ahol 1.75-ért fogadunk, de hoztunk három focitippet is 1.50-ért, 1.60-ért és 1.65-ért.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14873. B. Fratangelo - G. Simon, Simon 2:0-ra nyer (1.75) - tenisz, Budapest férfi egyes, 12:00

Sajnos nem sikerült a főtáblára jutnia Balázs Attilának a vasárnapi napon, ahol az amerikai Bjorn Fratangelo állította meg. Most viszont egy nagyon nehéz, és kellemetlen stílusú játékossal fog találkozni a budapesti ATP torna első fordulójában Gilles Simon személyében. Két, kemény meccsen van túl már a selejtezőben Fratangelo, hiszen sem Kamke, sem pedig Balázs Attila ellen nem volt könnyű dolga, így a frissesség minden bizonnyal a francia javára fog billenni. No nem mintha a franciának bármilyen erőnléti problémája lenne, az egyik legjobb ilyen téren az ATP mezőnyében, az ember úgy érezheti ellene, sosincs vége a pontnak, és ezt Novak Djokovic is megtapasztalhatta ellene Monte Carloban, ahol egy káprázatos három szettes mérkőzést vívtak.

Sok futásos, kissé egysíkú, ám annál hatékonyabb teniszt játszik a már 10 tornagyőzelemnél tartó, 32 éves francia, ám ez, mint az eredmény lajstromán is kivehető, sokszor volt kifizetődő. Jelenleg a 30. helyen áll a világranglistán, és minden bizonnyal szeretne minél előkelőbb ranglista helyezéssel érkezni hazai Grand Slam tornájára, a Roland Garrosra, ehhez pedig alkothat is kiemelkedőt a magyarországi tornán. Fratangelo ellen nem hinnénk, hogy bármilyen problémája lehet, és rutinnal, két játszmában fogja behúzni első körös mérkőzését.

10403. Granada - Málaga, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - spanyol bajnokság, 20:30

A 34. fordulóban kedd este a 19. fogadja a 15. helyen állót. A Granada utolsó erőtartalékait kell hogy mozgósítsa a kiesés elkerülése érdekében, hiszen lemaradása jelenleg 7 pont a már bennmaradó helyen álló Leganes csapatával szemben. A forma azonban nem épp azt mutatja, hogy jó úton halad a házigazda: zsinórban három vereség, és egészen március első napjáig kell visszalapoznunk a naptárban, hogy Granada-sikert találjunk, akkor az Alavés csapatát verték 2-1-re. Ami gond, hogy a kolumbiai támadó Ramos még mindig nincs 100%-os állapotban, a védelemben pedig a francia Foulquier szerepeltetése kérdéses.

A szebb napokat is látott Málaga 36 pontos, és bár nagyon a tabella végén szerénykedik, nem nagyon kell izgulnia a hátralévő körökben. Ezt köszönheti a Barca ellen 2-0-ás bravúrnak, a Gijón elleni idegenbeli 1-0-ás sikerének, valamint a Valencia 2-0-ás legyőzésének. Az egykor erős védelem ebben az idényben rengeteget bakizik, ezt jól mutatja a 49 bekapott góljuk is (összehasonlításképp: az előző idényben mindössze 35-öt kaptak), idegenben pedig gyakran nagyon impotens Míchel együttese, gyakorlatilag minden azon múlik náluk, hogy Sandro Ramírez milyen napot fog éppen ki. A hírek szerint Juanpi, Kone és Penaranda biztosan nem játszik, főként a venezuelai középpályás pótlása okozhat gondot, mellettük Kuzmanovic és Torres szerepeltetése kérdéses. A Granadának nincs hova tartalékolnia, mindenképp gólokat kell lőnie a sebezhető védelmű Málaga csapatának, ha életben akarják tartani halvány bennmaradási esélyeiket. Ezt a vendégek 1-2 jól időzített és pontosan kivitelezett kontrával hálálhatják meg, vagyis a gólváltás jó választás lehet erre a derbire.

14981. Dover - Macclesfield, 1 (1.50) - Angol Nemzeti Liga, 20:45

Ennek a derbinek már csak a hazaiak számára van komoly tétje, hiszen a Dover 75 pontjával még mindig esélyes arra, hogy odaérjen a playoff-ba. Ha itt sikerülne bezsebelnie mindhárom pontot, úgy 1 pontra csökkentheti hátrányát az Aldershot csapatával szemben. Sorsa ugyan még ebben az esetben sem saját kezében lenne, hiszen a záró körben egyrészt nyernie kellene a Barrow vendégeként, míg az Aldershot csapatának nem szabadna legyőznie a kiesés ellen küzdő Braintree gárdáját. De ez még a jövő zenéje, első lépésként kedden kellene hozni a kötelezőt. Az ellenfél az a Macclesfield, amely már biztosan a középmezőnyben zár. Elképesztően gyenge hajrájának köszönhetően nincs esélye már odaérni az osztályozós helyekre, zsinórban három vereséggel a hátuk mögött érkeznek erre a csatára. Fontos hiányzó egyik oldalon sincs, vagyis a házigazdáknál bevetésre kész a 39 meccsen 36 gólt szerző Miller, valamint a 11-11 gólnál járó Emmanuel-Lafayette páros. A motiváció, valamint a pályaválasztás okán érthető az 1.50-es szorzó a hazai sikerre, amely szerintünk elfér egy szelvényen.

03397. Angers - Guingamp, Angers jut tovább (1.65) - Francia Kupa, 21:00

A Francia Kupában az elődöntőket rendezik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A házigazda a bajnokságban még nem lehet teljesen biztonságban, mivel az előnye a már kieső helyen álló Dijonnal szemben csak hét pont. A fehér-feketék nincsenek jó formában, a kupában való továbbjutást három bajnoki vereség követte: a Monacótól és a PSG-től ki lehet kapni, de szombaton a Dijonnál is alulmaradt (3–2). Otthonában átlagos (7-5-5), a sorozatban a Bastiát idegenben és a Bordeauxot otthon ejtette ki. A Guingamp nagyon nem változtathat már helyzetén, 44 pontjával a 9. Vendégségben 2-5-11-es statisztikával rendelkezik, azért ez összességében gyenge mutató. Kiszámíthatóan szerepel mostanában, idegenben kikap, otthon győz. A kupában eddig alacsonyabb osztályú együttesekkel találkoztak a piros-feketék. Az Angers otthon kivívhatja a továbbjutás a vendégként gyenge Gungamppal szemben.

 
 
  • 1mizo772017április25.13:46ÚjVálasz

    Sima 2-0 a tenisz bège valóban,csak éppen Fratangello javára! :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!