<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Mutatjuk, mire fogadj az Atlético bajnokiján

Az Atlético-Villarreal rangadón a házigazdák sikerét várjuk, de gólparádét ezúttal sem rendeznek majd a felek.
Spanyol bajnokság
Atlético Madrid - Villarreal
Kedd, 21:30 óra

A matracosok 68 ponttal a 3. helyről várják a La Liga hajráját, esélyük már nem igazán van az előzésére, ugyanakkor nem szabad elfeledni, hogy Simeone mester legénységére a BL-elődöntőjében a városi rivális vár. A Vicente Calderonban 12-2-2-es sort produkáltak Kokéék, akik nagyszerű formában várják a kedd esti bajnokit. Szombaton este Barcelonában, az Espanyolnál vizitáltak, s noha nem futballoztak jól a csíkosak, végül Griezmann találatával nyerni tudtak (0-1). Az Atletico keretében Juanfran és Vrsaljko sérült, Augusto Fernandez szerepeltetése kérdéses. Az argentin szakember nem híve a rotálásnak, így minden bizonnyal valamennyi alapemberét csatasorba állítja.

A Villarreal 57 egységével az 5. volt a játéknap előtt. A sárgák idegenben 6-6-4-es idegenbeli mutatót hoztak össze, másfél hete az Alaves vendégeként kikaptak Soldadóék. Összességében viszont nincsenek rossz passzban Sorianóék, hiszen négy bajnokijukból hármat is behúztak. Bakambu remek formát mutat, szombaton az ő duplája kellett a Leganes legyőzéséhez (2-1). A keretben sérült egy kapus, egy belső bekk és egy szélső, Musacchio pedig eltiltott lesz. A védelem így azért némiképp tartalékos lesz, vagyis Fran Escribának lesz gondja majd a kezdőcsapat összeállításakor.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1157301Atlético Madrid és kevesebb, mint 4.5 gól1.55

December 12-én meglepetésre simán, 3-0-ra nyert a Villarreal, így most Kokééknek van miért visszavágniuk. Szerintünk nyernek is a fővárosiak, ám gólzáporral nem kalkulálunk. Tippünk így: 1-es és -4.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!