<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brutál oddsért fogadunk a Barca és a Real meccsére

A moszkvai derbi után irány a LaLiga, ahol előbb a Barcelona, majd a Real Madrid lép pályára. Meg fogsz lepődni, milyen opciókat találtunk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12872. CSZKA Moszkva - Lokomotív Moszkva, 1 (1.90) - orosz bajnokság, 18:30

A márciusi Lokomotív-Szpartak derbi után újabb moszkvai rangadó következik április végén, ezúttal a CSZKA és a Lokomotív csap össze egymással. A CSZKA bajnoki címvédésre pályázik, a helyzet azonban nem túl könnyű, hiszen a hátralévő 6 körben 7 pontos hátrányt kellene ledolgoznia a Szpartak csapatával szemben. Ráadásul ha nem jön ki jól a lépés a hajrában, akkor akár még a dobogó alsó fokára is visszacsúszhat a gárda, márpedig a Zenit előzése azt jelentené, hogy a BL-indulás helyett El-selejtezőben találná magát az együttes... A rivális Lokomotív feladata sem egyszerűbb, a csapat ugyanis 35 pontjával csak a 6. helyen szerénykedik, és könnyen lehet, hogy ebben a szezonban is lemarad a nemzetközi kupasorozatokról. Hogy ne így legyen, 6 pontos hátrányt kellene ledolgozni.

Mindkét gárda bízhat a jó formájában: a CSZKA október vége óta nem kapott ki bajnoki meccsen (Szpartak 1-3), míg a Lokomotív zsinórban 6 bajnokit hozott le veretlenül. A vendégek egyébként sikerrel vették a kupa elődöntőjében az Ufa elleni akadályt (1-0), vagyis készülhetnek az Ural elleni döntőre (május 2.). Ez a közeli időpont, valamint az a tény, hogy a Lokomotív számára a kupasiker ugyanúgy El-indulást ér, mint a 4. hely, valamelyest beárnyékolják ezt a moszkvai derbit. Ez egy vérbeli kemény orosz rangadó lesz, de hiba lenne átsiklani a fenti tények felett: a CSZKA a bajnoki cím végett győzelmi kényszerben van, a Lokomotív pedig már a kupadöntőre is fókuszál a biztos El-indulás reményében. Szoros és küzdelmes meccset várunk, de a CSZKA behúzhatja ezt a derbit, elsősorban pazar hazai védekezésére alapozva.

26418. Barcelona – Osasuna, 1. félidő 2.5 gól felett (2.20) – spanyol bajnokság, 19:30

Merész tippet választottunk, ám a Barca rendre félelmetes otthon az Osasuna ellen, ráadásul a rengeteg sérülés miatt is romokban hever a vendégcsapat. Az El Clásicón idegenben győztes katalánok fokozhatják a nyomást a Real Madridon, amennyiben a papírformának megfelelően legyőzik az utolsó helyezett Osasunát a spanyol bajnokság 34. fordulójában. A címvédő katalán csapat Leo Messi ráadásban szerzett góljával győzött 3-2-re első számú riválisa otthonában vasárnap, ezzel a tabella élére állt - igaz, a Real egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Barcelona még az eltiltott Neymar nélkül is toronymagas esélyes hazai pályán az Osasuna ellen, amelyet az őszi mérkőzésükön idegenben is könnyedén, 3-0-ra győzött le.

A Nou Campban pedig az utóbbi időben mindig kiüti a pamplonai riválist – legutóbb 7-0 lett a vége, azt megelőzően 5-1, 4-0 és 8-0. Hazai oldalon Neymar továbbra sincs, mellette Rafinha, Arda, Vidal és Mathieu hiányozhat. A túloldalon már-már kilátástalan a helyzet, és nem csak amiatt, mert gyakorlatilag kiesett az együttes. Az előrejelzések szerint 11 (!) futballista nem bevethető, köztük több meghatározó játékos. Az Osasuna mindössze kilenc pontot szerzett vendégként, az Atléticótól, az Espanyoltól, a Celtától hármat, a Las Palmastól ötöt kapott. A már említett Barca-Osasuna meccseken három, három, kettő, illetve öt találat született az első félidőben – valami azt súgja, Messiék ezúttal is gyorsan le akarják zárni az összecsapást.

03737. Deportivo - Real Madrid, 2 és mindkét csapat szerez gólt (2.40) – spanyol bajnokság, 21:30

A hétközi fordulóban nem vár könnyű feladat a fővárosiakra, hiszen annak a Deportivo La Corunának a vendégei lesznek, amely saját pályáján a legutóbbi tizenkét összecsapásán csak kétszer szenvedett vereséget. A hazaiak ráadásul még nem biztosították első osztályú tagságukat, ami miatt különösen kemény összecsapásra van kilátás. Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője nem számíthat a hétvégén kiállított csapatkapitány, Sergio Ramos játékára, akinek a helyén vélhetően Nacho szerepel majd a védelem közepén. Bale sem bevethető, akárcsak Pepe, Varane a hírek szerint visszatérhet. Kimaradt a keretből Ronaldo és Kroos is.

Tavaly decemberben igencsak „kicentizte” a Real, hiszen sokáig 2-1-re vezetett a Depor, majd a 84. percben egyenlített, a 92-ben a győztes gólt (Ramos) is megszerezte a házigazda. Kellenek a pontok a „királyiaknak”, hiszen a Barca sikerével igazán kiélezetté vált a bajnoki versenyfutás. A Deportivo 6-5-5-ös mérleggel rendelkezik hazai pályán, a Realnak ugyanakkor mostanában nagyon megy idegenben, és ne feledjük, a felek legutóbbi nyolc meccsét Ronaldóék nyerték. A Real 56 mérkőzés óta mindig szerez gólt, viszont rendszerint kap is. A Depor szinte teljes lesz, és másfél hónapja a Barcelona ellen (2-1) is láthattuk, nem ijed meg a sztároktól. A Real védelem minden, csak nem tökéletes, így a támadóknak kell kompenzálniuk. Ebben az évadban mindössze hat LaLiga-meccse van hátra a Zidane-csapatnak, ha bajnok akar lenni, nyernie kell.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!