<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bunkerfoci, igaz? Őrület, mi történt az olaszoknál

Meccsenként csaknem öt gól a mérleg a Serie A 33. fordulójában.

Döbbenetes hétvégét produkáltak az olasz élvonal együttesei: a tíz összecsapáson 48 gólt szereztek, vagyis az átlag 4.8.

A szombat a 3-2-es Atalanta-Bologna ütközettel indult, majd a Fiorentina és az Inter vívott kilencgólos meccset (5-4). Vasárnapra sem fogyott el a patron: a Sassuolo-Napoli 2-2-je jó bemelegítés volt, aztán jött az igazi tűzijáték.

10 meccs, 48 találat a forduló mérlege az óvatos, taktikus futball hazájában…

Sallai és Balogh együttese, a Palermo szűk fél óra után ötgólos hátrányba került Rómában – a végeredmény 6-2 a Laziónak. Ezen a játéknapon egyetlen találkozón sem született három találatnál kevesebb, este pedig a Juve 4-0-val küldte haza a Genoát.

Az AS Roma hétfő este lépett pályára a Pescara otthonában, és folytatódott az „őrület”, ez a csata sem volt unalmas, 4-1-re diadalmaskodtak a "farkasok".

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!