<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ütős tippek a LaLigából

Irány Spanyolország, ahol csütörtökre is találtunk két ígéretes elképzelést. Az Alavéstől döntetlent, a Sevillától győzelmet, de nem kiütést várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

05956. Alavés - Eibar, X (3.10) - spanyol bajnokság, 19:30

Két középcsapat találkozik egymással a 34. fordulóban. A hazaiak elégedettek lehetnek a szezonjukkal, simán kivívták a bennmaradást, és még be is jutottak a Király Kupa döntőjébe. A kék-fehérek 44 pontosak, minden kimenetelt 11-szeer játszottak, otthonukban pedig különösen sokat döntetleneztek (5-7-4). A védelme stabil, viszont a támadójátéka nem annyira veszélyes. 33 bajnokin 32 gólt szerzett a gárda. A formája mostanában kiszámíthatatlan, vasárnap ikszelt a Las Palmasnál (1–1). Az Eibar 50 pontos, még akár valamelyik Európa ligás helyet is megszerezheti, ha jól megnyomja a bajnokság hajráját. Ilyen szezonról korábban nem nagyon mertek álmodni a klubnál. A csapat stabilan teljesített az egész bajnokság során, vendégségben is jöttek az eredmények (5-5-6). Jó formában volt az együttes, háromszor nyert sorozatban, de utána kétszer is kikapott, hétfőn otthon a Bilbaótól. Ma egy pontra jók lehetnek a vendégek.

05354. Sevilla - Celta Vigo, 1 és 4.5 gól alatt (1.85) - spanyol bajnokság, 20:30

A 4. fogadja a 10. helyen állót a spanyol élvonal 34. körében csütörtök este. A Sevilla számára még van tétje a bajnoki hajrának, hiszen azáltal, hogy a Villarreal kedden legyőzte idegenben az Atletico csapatát, egyrészt ismét esélyük van odaérni a dobogóra (amely ugyebár BL-csoportkört érne a selejtező helyett), másrészt a Villarreal így 5 pontra közelítette meg őket, márpedig az 5. hely csak El-indulást ér. A meglepő BL-kiesést követően már csak erre a sorozatra kell figyelnie a házigazdának, amely meg is látszik az eredményeken: három kör óta veretlenek, otthon egy hagyományosan erős csapatról beszélünk (12-3-1). A Celta számára már nincs tétje a bajnoki meccseknek a becsületen kívül, hiszen a top6 szóba sem jöhet, és bár ha a Barca megnyeri a kupát, akkor a 7. hely is El-indulást ér, ettől is 11 pontra vannak... Viszont az Európa-ligában még talpon vannak, az elődöntőben majd a MU vár rájuk és egy hét múlva otthon kezdik meg a párharcot.

A házigazdánál a védelemben Escudero (22/0) és Rami (20/0) bajlódik sérüléssel, a középpályán Carrico régóta nem bevethető, de Nasri (21/2) és Carlos Fernandez (3/1) játéka is kérdéses. A vendégeknél Planas (10/0), Diaz (21/1) és Rossi (18/4) harcképtelen, de egyébként is várható Berizzo mestertől egy kis rotálás a kettős terhelés miatt. A Sevilla otthon erős, és védelme is rendben van hazai környezetben, mindössze 3 hazai meccsükön szaladt 4.5 gól fölé. A Celta nem biztos, hogy maximális erőbedobással fog itt pályára lépni az El-elődöntő miatt, márpedig ha a Sevilla magabiztosan vezet a 2. játékrészben, akkor ritkán szokott sziporkázni. Behúzza ezt a derbit a Sevilla, de jó eséllyel nem jutnak majd el 5 gólig a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!