<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Ötszörös pénz olasz focival

Döntetlen és hazai győzelem, gólokkal megfűszerezve. Ezúttal Itáliában bukkantunk csábító szorzókra - klikk, ha jót akarsz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

25444. Spezia - SPAL Ferrara, X (2.55) - olasz másodosztály, 15:00

A Serie B-ben már csak négy forduló van hátra. A Spezia a rájátszásra hajt, és eddig jól is áll a gárda. A játéknap előtt a hetedik helyen állt 54 ponttal, az üldözőket hárommal előzi meg. A Granochéék 11-5-3-as hazai mérleget hoztak össze, és érdekesség, hogy február közepe óta csak egyszer döntetleneztek. A formájuk ebből adódóan igen hullámzó, győzelmekre vereségek jöttek, legutóbb rangadón kapott ki az együttes a Frosinone otthonában. A SPAL újonc a bajnokságban, ennek ellenére könnyen lehet, hogy feljut a csapat a legmagasabb osztályba. 73 ponttal vezeti a tabellát, előnye a harmadik Frosinone előtt már nyolc pont! A kék-fehérek remek sorozatban vannak, utolsó öt bajnokijukat megnyerték. Idegenben 8-6-5-ös statisztikájuk nem rossz. Ma egy iksszel egyik fél sem lenne elégedetlen.

17989. Torino - Sampdoria, 1 és 2.5 gól felett (1.95) - olasz bajnokság, 20:45

A tabella 9. és 10. helyén álló együttesek számára már véget ért ez a szezon, és valójában csak a házigazda számára csalódás a középmezőnyös tagság, a Sampdoria esetén ez a realitás. A Torino csapatánál két komolyabb hullámvölgy volt megfigyelhető, amelyek gyakorlatilag majdnem egybe olvadnak: december 4-18. között zsinórban 3 bajnokit buktak el (ráadásul Nápolyban egy ötöst kaptak), majd ezt feledtették a Genoa elleni halovány 1-0-lal, ám ezt zsinórban 5 nyeretlen bajnoki követte. Ekkor szállt el minden esélyük arra, hogy odaérjenek a nemzetközi kupaindulást érő helyek valamelyikére. Az utóbbi időben ismét összekapta magát a csapat, és immáron 5 bajnoki óta veretlenek, amely a tét nélküliséget elnézve igenis dicséretes. Voltak azért itt is furcsa meccsek, mint pl. a Crotone elleni 1-1, de legutóbb a Chievo vendégeként helyre állt a rend (3-1).

A Samp hozza a tőle elvárhatót: 45 pontos, azonban a motiváció hiánya itt sokkal inkább kiütközik, mint a hazaiak esetén: 3 kör óta nem nyertek, legutóbb az életéért küzdő Crotone győzött náluk, ami bőven a meglepetés kategóriába sorolható. Védekezésben és támadásban is egy teljesen átlagos olasz középcsapat - ezért is nem meglepő a középmezőny náluk. A tét nélküliség itt felszabadult focit eredményezhet, nincs nyomás egyik csapaton sem. Mihajlovic jó eséllyel összekapja erre a meccsre is a játékosait, esik is a hazaiak oddsa, ami a Samp mutatott játékát elnézve nem is meglepő. De ahogyan a Torino meccsein immáron hagyományosan, úgy most is érdemes a gólokat is belevenni a fogadásba. Tudhatnak valamit az irodák, hiszen a hazai siker mellett az over oddsa is komolyan esik...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!