<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Ravasz és nagyon jól fizető húzás itthonról

Néhány éve még rangadónak számított az összecsapás, ezúttal már közel sem tekinthető annak. Gólváltással számolunk a szombat esti felcsúti randevún.
Magyar bajnokság
Videoton - Debrecen
Szombat, 20:30 óra

A hajrájához közeledik az NB I, immár a 29. fordulót rendezik meg a hétvégén. A Videoton a bajnoki címért, a Loki a bennmaradásért küzd - mindkettőnek jók az esélyeik...
A fehérváriak 50 egységet szereztek 28 mérkőzésen, átmeneti otthonukban 9-2-3-as sort produkáltak, gólkülönbségük 36-11 - a legtöbb otthon rúgott gól a piros-kékek nevéhez fűződik. Berg mester alakulata a 2. helyen áll, holtversenyben a Kispesttel. Fioláék előzhettek volna már, ám mostanában meglehetősen hullámzóan teljesítenek a fiúk: az utolsó 5 bajnokijuk közül csak egyet tudtak behúzni Hadzicék (Gyirmót 0-1), az elmúlt két hétben pedig egyaránt remiztek a kiscsapatnak számító Mezőkövesddel és MTK-val. Géresiék sorsolása nem egyszerű, mindenképpen pontokat kell szerezniük ma este. A keretbe visszatér az eltiltását letöltő Lazovics, Kovács viszont sérült. A többi alapember bevetésre készen áll majd.

A Loki 34 egységével a kilencedik a tabellán, három ponttal előzi meg a már vonal alatti DVTK-t. Valami nagyon nem stimmelt az idén a hajdúságiaknál, Pontes mester sokáig nem találta a megfelelő játékrendszert, és a téli átigazolási időszakban is "vakon" igazoltak a piros-fehérek. Bukdácsolt egész szezon alatt a DVSC, amely legutóbb viszont a szezon legjobb játékával 4-2-re verte a Haladást. Holman Dávid volt különösen elemében, de a többiek is kivették a részüket a sikerből. Összességében is felfelé ívelő Mészárosék formája, a legutóbbi öt bajnokin 10 pontot kasszíroztak. Vendégként 4-2-7-es mérlegükhöz 15-23-as gólkülönbséget produkáltak. Eltiltottja nem lesz a gárdának.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

28522HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.80

Ősszel, ebben a felállásban 5-1-re győzött a Vidi. Ma nem mernénk fogadni a kimenetelre, sokkal inkább bízunk a gólváltásban. Viníciusék mostanság többször is kapituláltak, elől viszont van potenciál a fehérváriakban. Tippünk így: mindkét csapat szerez gólt!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!