<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Egy meccs, három izgalmas tipp a LaLigából

A baszkok az El-re hajtanak, a déliek menthetetlennek tűnnek. Sima hazai sikert várunk...
Spanyol bajnokság
Real Sociedad - Granada
Szombat, 13:00 óra

Eusebio mester alakulata 34 fellépésen 58 egységet zsebelt be, ezzel továbbra is versenyben van a 6. helyért. A kék-fehérek nincsenek rossz formában, legutóbbi öt bajnokijuk közül hármat megnyertek, a Barcától és az Atleticótól ugyan kikaptak, de mindkét mérkőzésen vállalható teljesítményt nyújtottak Veláék. A hétközi fordulóban a Mestallában léptek pályára, és hozták is el a három pontot a denevérektől (Valencia 2-3). Az Anoetában 9-4-4-es mérleget hoztak eddig össze. A keretben Imanol Agirretxe és Carlos Martínez sérült, Inigo Mertínez bevetésére van némi esély. A felállás marad a 4-3-3, elől a Vela-Jose Willian-Oyarzabal trió rohamoz majd - a center már 12 találatot jegyez az idei kiírásban.

A Granada készülhet a Segunda Divisionra, a piros-fehér-kékek 20 pontjukkal a 19. helyen tanyáznak, a bennmaradástól már 10 egység a lemaradásuk. Most 20-nál járnak, de idegenben hagyományosan gyengén szerepelnek, így aligha ma indulnak meg felfelé a tabellán. Mérlegük a túrákon 0-4-13, az egyedüli alakulat, amely képtelen volt győzni a 2016/2017-es évadban. 11 góljukra 46-ot kaptak, a döbbenetesen gyenge statisztikán pedig a néhány hete kinevezett új vezetőedző, Tony Adams sem tudott javítani. Irányításával folytatta mélyrepülését a brigád, az utolsó három bajnokijukon már be sem találtak Uchéék. A Tabanou, Hector és Saunier továbbra is sérült, és a házi gólkirály, az öt találatig jutó Kravets sem biztos, hogy tudja vállalni a játékot.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

21990HHendikep 0:11.40
2352304Real Sociedad és több, mint 2.5 gól1.40
2352504Real Sociedad és több, mint 3.5 gól1.95

A San Sebastian-i alakulat oda akar érni "Európába", ehhez nem hibázhat. A Granada szétesőben, így a vendégeknek szemernyi esélyük sem lesz a motivált baszk brigáddal szemben. Három tippünk is van erre a derbire: egyrészt óvatosabb fogadók számára 1-1 kombiba bőven elfér a hendis hazai siker, valamint a Sociedad-győzelem a 2.5 gól feletti opcióval párosítva, míg bátrabbak számára az 1-es és 3.5 gól feletti tipp is vállalhatónak tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!